ΠΑΟΚ: Ξεκινάει το ποδοσφαιρικό σχολείο» σάλας

ΠΑΟΚ: Ξεκινάει το ποδοσφαιρικό σχολείο» σάλας

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Ξεκινάει το ποδοσφαιρικό σχολείο» σάλας

bet365

Ο ΠΑΟΚ σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση διοργανώνει τετραήμερο «σχολείο» ποδοσφαίρου σάλας, που θα ξεκινήσει την Πέμπτη (03.03)

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Ο ΠΑΟΚ συμβάλει με τον δικό του τρόπο στην αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού και της παροχής ίσων ευκαιριών, ανεξαρτήτως διαβατηρίου, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα SPIN «Αθλητισμός, Συμμετοχή, Ένταξη, Δικτύωση».

Στην προσπάθειά του να κινητοποιήσει νέα παιδιά από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, ο ΠΑΟΚ και στο SPIN υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης διοργανώνουν ένα τετραήμερο «σχολείο» ποδοσφαίρου σάλας στο οποίο συμμετέχουν 100 παιδιά ηλικίας 10-12 ετών.

Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 03.03 στις 18:00 στο ΠΑΟΚ Sports Arena και θα είναι μια γιορτή για όλη την οικογένεια. Σας θέλουμε, λοιπόν, όλους κοντά μας για να δώσετε τη δική σας φόρα στο SPIN.

Με απλές κινήσεις μπορούμε να βοηθήσουμε παιδιά που χρειάζονται τη συμπαράστασή μας. Μια από αυτές είναι να φέρει το κάθε παιδί και η κάθε οικογένεια τα παλιά τους παιχνίδια για να μοιραστούν στα παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Διότι, η χαρά μοιράζεται…

Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολύ παιχνίδι. Για όλους. Θεατές και συμμετέχοντες στο SPIN. Διότι, το παιχνίδι μας φέρνει πιο κοντά. Ενώνει τη δίψα μας για ζωή.

Όλα τα παιδιά, λοιπόν, έρχονται στο ΠΑOK Sports Arena με τα αθλητικά τους, κατεβαίνουν στο γήπεδο και για μια ώρα συμμετέχουν στις διασκεδαστικές δραστηριότητες. Εννιά παιχνίδια θα περιμένουν παίκτες. Στόχος είναι να καταφέρουν να πείσουν τους προπονητές – κριτές να σηκώσουν τη σημαία τους δείχνοντας ότι στο παιχνίδι τους το spin γέμισε ενέργεια.

Στόχος του προγράμματος και του ΠΑΟΚ είναι η συμβολή στην κοινωνική ένταξη παιδιών και νέων ανθρώπων που βρίσκονται σε καταστάσεις οικονομικής, κοινωνικής, μαθησιακής μειονεξίας ή σε ανάδοχες οικογένειες ή σε Υπηρεσίες Δικαιοσύνης Ανηλίκων και η αντιμετώπιση του πραγματικού κινδύνου του μόνιμου αποκλεισμού.

Μέσω του SPIN ο ΠΑΟΚ φιλοδοξεί να δώσει σε αυτά τα παιδιά την πολυτέλεια της επιλογής, τη δυνατότητα της ευκαιρίας να βιώσουν κάτι διαφορετικό, να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στον αθλητισμό και ν’ αλλάξουν τη ρότα της ζωής τους στρεφόμενα σε κάτι υγιές».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα