Σανκαρέ στο gazzetta.gr: «Ποτέ δεν τα παρατάμε»

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΣΤΟ GAZZETTA

Σανκαρέ στο gazzetta.gr: «Ποτέ δεν τα παρατάμε»

Ο Πάπα Σανκαρέ μίλησε στο gazzetta.gr για την επίμαχη φάση με τον Μακ και έδωσε το... αρχηγικό του σύνθημα ενόψει της δύσκολης συνέχειας που έχουν μπροστά τους οι Αρκάδες.

Σανκαρέ στο gazzetta.gr: «Ποτέ δεν τα παρατάμε»

Ο εκ των αρχηγών του Αστέρα Τρίπολης, Πάπα Σανκαρέ, έστειλε το μήνυμα μέσω του gazzetta.gr ότι η ομάδα του «ποτέ δεν τα παρατά».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο χτύπημα του Μακ, που δεν τιμωρήθηκε από το διαιτητή και κάλεσε τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό της ομάδας στους έξι τελικούς που έχουν απομείνει, ώστε να βρεθούν και φέτος στα πλέι οφ οι Αρκάδες.

Πιστεύεις ότι θα μπορούσε ο Αστέρας να φύγει από την Θεσσαλονίκη με ένα καλύτερο αποτέλεσμα;

«Ήταν ένα καλό ματς για μας, είχαμε την κατοχή της μπάλας για την περισσότερη ώρα αλλά δεν δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες».

Επέστρεψες στην αρχική 11άδα ύστερα από δύο ματς. 

«Μετά τον Πλατανιά είχα έναν τραυματισμό και έτσι ο προπονητής επέλεξε να χρησιμοποιήσει άλλους παίκτες, που ήταν πιο έτοιμοι. Τώρα είμαι καλά και χρειάζομαι περισσότερα ματς για να ανέβω σε επίπεδο ανταγωνιστικότητας»

Πιστεύεις ότι ο Μακ θα έπρεπε να τιμωρηθεί;

«Πιστεύω ότι ο Μακ θα έπρεπε να τιμωρηθεί με κάποιο τρόπο, επειδή δεν προσπάθησε να πάρει την μπάλα».

Πως βλέπεις τη συνέχεια; Εχετε δύσκολο πρόγραμμα.

«Είναι μπροστά μας ένα δύσκολο πρόγραμμα, πρέπει όμως να έχουμε πίστη για να πάρουμε κάτι καλό από αυτά τα σημαντικά ματς που έρχονται και η αρχή πρέπει να γίνει με την ΑΕΚ».

Σας προβληματίζει το γεγονός ότι δεν έχετε σκοράρει για τέσσερα ματς;

«Είναι δύσκολο όταν δεν σκοράρεις, αλλά δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις για να πετύχουμε γκολ στον αγώνα. Στον επόμενο αγώνα θα είμαστε καλύτεροι σ΄αυτόν τον τομέα και θα σκοράρουμε».

Το μήνυμά σου στον κόσμο;

«Έχουμε μπροστά μας έξι τελικούς, τους χρειαζόμαστε στο πλευρό μας για να μας υποστηρίξουν και να δώσουν στην ομάδα περισσότερη δύναμη. Μπορούμε να τα καταφέρουμε με τη βοήθεια του Θεού. Ποτέ δεν τα παρατάμε».

Best of internet