Πανιώνιος: Πιο κοντά στην ανανέωση ο Ουζουνίδης!

Θοδωρής Βασίλης
Πανιώνιος: Πιο κοντά στην ανανέωση ο Ουζουνίδης!

bet365

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι συζητήσεις του Πανιωνίου με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και δεν αποκλείεται εντός της εβδομάδας να υπάρξουν ευχάριστα νέα.

Ο Πανιώνιος θέλει σαν τρελός την παραμονή του αρχιτέκτονα της φετινής καταπληκτικής πορείας του Πανιωνίου, Μαρίνου Ουζουνίδη. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές και όπως ανέφερε και ο ίδιος ο Εβρίτης τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου πλέον δεν υπάρχει μεγάλη απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών και ότι δεν αποκλείεται εντός της εβδομάδας να υπάρχει κατάληξη!

Οι «κυανέρυθροι» όλο αυτό το διάστημα έκαναν ξεκάθαρες τις επιθυμίες τους για παραμονή του Ουζουνίδη κι εδώ και δύο μήνες είχαν επαφές μαζί του για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Παίξε ένα στοίχημα στον αγώνα Ατρόμητος - Ηρακλής και αν κερδίσεις, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

Από την πλευρά του ο έμπειρος τεχνικός αρχικά είχε τονίσει στους διοικούντες ότι ακόμα είναι νωρίς για απάντηση, αλλά όπως φαίνεται κάποια από τα εμπόδια που υπήρχαν έχουν ξεπεραστεί και η απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών έχει μικρύνει.

Έτσι, δεν αποκλείεται εκτός απροόπτου να υπάρξουν θετικά νέα και ο Μαρίνος Ουζουνίδης να παραμείνει στην Πλατεία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα