Άλλη μία ήττα που φωνάζει το πρόβλημα νοοτροπίας και διαχείρισης των αγώνων!

Άλλη μία ήττα που φωνάζει το πρόβλημα νοοτροπίας και διαχείρισης των αγώνων!

Τάσος Νικολογιάννης Τάσος Νικολογιάννης
Άλλη μία ήττα που φωνάζει το πρόβλημα νοοτροπίας και διαχείρισης των αγώνων!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης δεν δίνει καμία σημασία στο αν ήταν καλύτερος ο Παναθηναϊκός, αλλά στέκεται στη νέα ήττα από την κακή ΑΕΚ, που δείχνει το μεγάλο πρόβλημα νοοτροπίας της ομάδας, τον ωχαδερφισμό που επικρατεί στα αποδυτήρια και την συνεχιζόμενη κακή διαχείριση των αγώνων από τον Στραματσόνι, που έχασε και άλλους πόντους...

Κατάφερε και έχασε και αυτό το παιχνίδι ο Παναθηναϊκός. Κόντρα σε μία από τις χειρότερες ΑΕΚ της φετινής σεζόν ο Παναθηναϊκός τα…κατάφερε και έχασε. Ηταν καλύτερος στην διάρκεια του αγώνα συνολικά, λένε όλοι, ο Παναθηναϊκός. Ε και, λέω εγώ; Το ταμπλό έγραψε 1-0 τελικό και ο κόσμος της ομάδας, απλά δεν αντέχει άλλο. Εχει ξενερώσει μέχρι εκεί που δεν παίρνει και με αυτά, που βλέπει δεν βλέπει καμία προοπτική και για τη συνέχεια και για τη νέα περίοδο. Αυτό είναι και το χειρότερο. Κάθε εβδομάδα και μία αρνητική έκπληξη. Με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο προηγείται με 2-0 η ομάδα και...καταφέρνει και από το πουθενά δέχεται δύο γκολ και χάνει δύο βαθμούς. Και ο κόσμος φεύγει από το γήπεδο στενοχωρημένος από το τελικό αποτέλεσμα και από την εικόνα της ομάδας μετά το 2-0. Σε αυτό το ματς το πρόβλημα ήταν η ανασταλτική λειτουργία και ο Παναθηναϊκός το πλήρωσε.

Χθες στο ΟΑΚΑ το πρόβλημα ήταν από την μέση και μπροστά. Το πρέσινγκ από ένα σημείο και μετά βοήθησε την ομάδα να κλέβει μπάλες, αλλά τις περισσότερες φορές δεν το εκμεταλλεύτηκε αυτό, διότι στην τελική πάσα έγιναν λάθη. Ετσι οι ευκαιρίες οι καλές που έκανε σε όλη την διάρκεια του αγώνα ο Παναθηναϊκός δεν ήταν δέκα, όπως είπε ο Στραματσόνι, αλλά πολύ λιγότερες. Μία του Καλτσά στο πρώτο ημίχρονο, άλλη μία του Εσιέν και στο δεύτερο ημίχρονο δύο ευκαιρίες από στημένες φάσεις του Μολέδο και άλλη μία του Μπέργκ (δεν πήρε πάσες) προς το τέλος. Αυτό ήταν όλο. Σε μία, δύο ακόμα στιγμές την τελευταία στιγμή επενέβησαν οι αμυντικοί της ΑΕΚ. Στο ανασταλτικό κομμάτι χθες ο Παναθηναϊκός δεν είχε θέματα, προβλήματα, αλλά έχασε από ένα καλοχτυπημένο φάουλ του Βάργκας. Ασχετο . Ο Παναθηναϊκός δεν έχει μέχρι σήμερα έναν παίκτη, που να απειλεί απευθείας σε εκτελέσεις φάουλ και είναι και αυτό ένα θέμα , όταν κερδίζει φάουλ έξω από την αντίπαλη περιοχή.

Συνεχίζω και λέω, ότι ο Παναθηναϊκός έχασε ένα ντέρμπι, που ήταν καλύτερος και αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα. Όταν είσαι καλύτερος και δεν κερδίζεις υπάρχει θέμα. Όταν δεν είσαι καλύτερος και κερδίζεις χτίζεις νοοτροπία. Ο Παναθηναϊκός πάσχει από νοοτροπία. Και σε αυτό δεν έχει βοηθήσει καθόλου ο Στραματσόνι. Βλέπεις μία ομάδα να παίζει στο χαλαρό στο ρελαντί στο στιλ «δεν έγινε και τίποτα αν χάσουμε βρε αδερφέ». Και έτσι οι βαθμοί χάνονται και η ομάδα βουλιάζει βαθμολογικά. Χωρίς δεύτερη σκέψη η ομάδα σε σχέση με πέρυσι έχει κάνει δύο βήματα πίσω. Πέρυσι τέτοια εποχή είχε κερδίσει τον Ολυμπιακό ήταν στο -3 στους βαθμούς που είχαν κερδηθεί στο γήπεδο ήταν μία ομάδα που είχε μάθει να κερδίζει, ενώ φέτος έχει χάσει κάθε επαφή με την κορυφή και είναι μία ομάδα, που δεν έχει καμία σταθερότητα δεν θυμίζει σε τίποτα Παναθηναϊκό. Δεν έχει παλμό στο γήπεδο, δεν ξέρει τι θέλει.

Είχα γράψει λίγες ώρες πριν το ντέρμπι, ότι ο Στραματσόνι η θα κέρδιζε, ή θα έχανε πόντους μετά από αυτό το ντέρμπι. Μετά τη νέα ήττα σίγουρα έχασε πόντους ο Ιταλός. Ο κόσμος τον αμφισβητεί ακόμα πιο έντονα και για έναν ακόμα λόγο. Διότι συνεχίζει και κάνει λάθος διαχείρηση στην διάρκεια των αγώνων. Κόντρα στον ΠΑΟΚ έκανε δύο μαζεμένες αλλαγές στο 59 βγάζοντας από το παιχνίδι τον πολύ καλό Βλαχοδήμο και τον εξαιρετικό Καλτσά και η ομάδα ανακατεύτηκε μπερδεύτηκε έγινε το 2-2 . Χθες ο Βλαχοδήμος δεν ήταν τόσο καλός, έπαιξε αρκετά ατομικά και έμεινε 90 λεπτά στο παιχνίδι. Επίσης χθες βγήκε και πάλι ο Καλτσάς , που ήταν πολύ καλός. Η χρησιμοποίηση του Εσιέν στην ενδεκάδα δεν δικαίωσε τον Στραματσόνι, που τον άφησε και 75 λεπτά στο παιχνίδι. Κανένας δεν κατάλαβε γιατί και πάλι μπήκε ο Μαμούτε και γιατί έπρεπε να περιμένει ο Βιγιαφάνιες 67 λεπτά, για να μπει στο παιχνίδι.

Στον Παναθηναϊκό και οι παίκτες και ο προπονητής δεν νοιώθουν καμία πίεση. Χάνει, κερδίζει η ομάδα δεν αλλάζει κάτι. Και αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα. Όπως είναι πρόβλημα σε ένα παιχνίδι που βλέπεις, ότι ο διαιτητής δεν έχει διάθεση να αδικήσει κάποιον να διαμαρτύρεσαι χωρίς λόγο, όπως έκαναν κάποιοι παίκτες. Όπως και δεν επιτρέπεται για την εμπειρία του Μέστο να δέχεται δύο κίτρινες κάρτες σε λίγα λεπτά και με τους τσαμπουκάδες να έχουν χαθεί όλες οι καθυστερήσεις, κάτι που βόλευε ΜΟΝΟ την ΑΕΚ. Με αυτά και με αυτά φθάσαμε η ομάδα από τα τέσσερα ντέρμπι, που έχει παίξει φέτος να μην έχει κερδίσει κανένα. Και το χειρότερο; Ο κόσμος έχει πάψει πλέον να ελπίζει σε κάτι. Αν στον Παναθηναϊκό δεν αποφασίσουν από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο να αλλάξουν νοοτροπία τίποτα δεν θα αλλάξει. Χθες ήταν ο Αναστασίου, σήμερα ο Στραματσόνι, αύριο ποιος ξέρει. Οι προπονητές θα αλλάζουν, αλλά η νοοτροπία όχι…..

ΥΓ: Μην αρχίσετε πάλι τίποτα...πονηροί να γράφετε τα γνωστά ειρωνικά σχόλια...Το ξαναλέω. Άλλο τα χάλια του Παναθηναϊκού , άλλο τα όσα έχουν γίνει φέτος με διαιτησίες, τιμωρίες και άλλα. Δεν λέει κανένας, ότι αν δεν είσαι καλός πρέπει να σε τιμωρούν άδικα είτε οι διαιτητές , είτε τα πειθαρχικά όργανα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.