Σαββίδης: «Θέλω να με θάψουν με την στολή του ΠΑΟΚ»!

ΑΚΡΩΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Σαββίδης: «Θέλω να με θάψουν με την στολή του ΠΑΟΚ»!

Εντυπωσιακές τοποθετήσεις και μηνύματα του Ιβάν Σαββίδη από τη Νέα Υόρκη. Τι είπε για τις σχέσεις του με τον κόσμο του ΠΑΟΚ, τον ίδιο και τα χρέη της ομάδας.

Σαββίδης: «Θέλω να με θάψουν με την στολή του ΠΑΟΚ»!

Εκτός από το πρώτο κομμάτι των δηλώσεων του Ιβάν Σαββίδη, κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας στον ΣΦ ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης, ο ιδιοκτήτης της ασπρόμαυρης ΠΑΟΚ μίλησε για τις σχέσεις του με ένα κομμάτι του κόσμου της ομάδας, για τον ίδιο και τους στόχους του με τον ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στην επιτυχία του «Δικεφάλου» να είναι από τις λίγες ομάδες στην Ευρώπη, που δεν οφείλουν ούτε ένα ευρώ.

Αρχικά ο κ. Σαββίδης αναφέρθηκε στο θέμα του κόσμου, τονίζοντας ότι δεν είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, όσο κι αν υπάρχουν πράγματα και καταστάσεις που τον ενοχλούν.

«Τα προβλήματα με ένα κομμάτι του κόσμου μπορούν να δημιουργούνται με στόχο να νευριάσει και να φύγει ο Σαββίδης από τον ΠΑΟΚ ή να αφαιρέσουν βαθμούς από τον ΠΑΟΚ», είπε και πρόσθεσε: «Θέλω να πω κάτι που δεν έχω πει σε κανέναν. Κάποτε όλοι θα φύγουμε από τη ζωή και εγώ κάποια στιγμή θα φύγω. Δεν ξέρω και δεν έχει σημασία ποιες θα είναι οι επιτυχίες μου με τον ΠΑΟΚ, αλλά εγώ θέλω να με θάψουν με την στολή του ΠΑΟΚ»!

Τέλος αναφερόμενος στην οικονομική κατάσταση της ομάδας στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν οφείλει ούτε ένα ευρώ…

«Στην Ελλάδα 100% είμαστε η μοναδική ομάδα, στην Ισπανία, στην Ιταλία, στην Αγγλία, στην Πορτογαλία, όλες οι ομάδες κάτι χρωστάνε. Εμείς δεν χρωστάμε σε κανέναν τίποτα. Ισως γι’ αυτό το λόγο να υπάρχουν σήμερα άνθρωποι που θα ήθελαν να βλάψουν τον ΠΑΟΚ», υποστήριξε ο κ. Σαββίδης, που κάποια στιγμή αναφέρθηκε σ' ένα σύνθημα των οπαδών του ΠΑΟΚ για τους προέδρους της ομάδας χρησιμοποιώντας την ποντιακή λέξη "κάκαλα"...

 

Best of internet