Σαββίδης: «Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ λένε ότι είμαι τρελός»! (pics)

Σαββίδης: «Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ λένε ότι είμαι τρελός»! (pics)

Σταύρος Σουντουλίδης
Σαββίδης: «Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ λένε ότι είμαι τρελός»! (pics)

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης ολοκληρώνει την διήμερη παρουσία του στη Νέα Υόρκη με την κοπή της πίτας του ασπρόμαυρου κλαμπ. Τι είπε για το ντέρμπι του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε για την έντονη συναισθηματική σχέση που έχει με τον Πόντο, δήλωσε υπερήφανος Πόντιος, ενώ η τελευταία ατάκα του ήταν για τον ίδιο και τον ΠΑΟΚ.

«Δυστυχώς κανείς από μας δεν έζησε στον Πόντο, ο καθένας από εμάς όμως, μπορεί να πει ότι ο Πόντος ζει μέσα μας. Και ποιος μπορεί να πει τι είναι μεγαλύτερο; Να ζει κανείς στον Πόντο ή να ζει ο Πόντος μέσα του. Μπορώ να πω ότι είμαι περήφανος και σήμερα ακόμα περισσότερο, για το γεγονός ότι είμαι Πόντιος. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ λένε ότι είμαι τρελός», δήλωσε ο Ιβάν Σαββίδης.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω για το γεγονός ότι υπάρχετε! Για το γεγονός ότι χθες μπορούσαμε να δούμε μαζί το ματς. Είναι έτσι τα πράγματα, που εγώ ταξιδεύω πολύ στον κόσμο γενικά και κάθε φορά που με ρωτούν τι σου λείπει, εγώ απαντάω η οικειότητα του σπιτιού. Εγώ χθες αισθάνθηκα αυτή τη ζεστασιά. Ένιωσα ότι είστε τυχεροί, γιατί χρειαζόμασταν πάρα πολύ αυτή τη νίκη. Πριν το ματς με τον Ολυμπιακό, θέλαμε μια ψυχολογική στήριξη. Για αυτό ήταν πάρα πολύ σημαντικό και οι ποδοσφαιριστές να νιώσουν ότι μπορούν», πρόσθεσε.

Στην συνέχεια ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκοψε την πίτα του ΣΦ Νέας Υόρκης, ευχαρίστησε τους φίλους της ομάδας για τη φιλοξενία και την στήριξη προς τον σύλλογο, ενώ τους χάρισε επετειακές φανέλες του ΠΑΟΚ, που είχαν φροντίσει οι συνεργάτες του να έχουν μαζί τους στις ΗΠΑ.

Νωρίτερα είχε επισκεφθεί τον Ιερό Ναό της Παναγίας Σουμελάς στη Νέα Υόρκη, όπου μαζί με άλλους ομογενείς παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία της Κυριακής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα