Σιμόες: «Οι νίκες στα ντέρμπι είναι πολύ σημαντικές»

Σιμόες: «Οι νίκες στα ντέρμπι είναι πολύ σημαντικές»

Gazzetta team
Σιμόες: «Οι νίκες στα ντέρμπι είναι πολύ σημαντικές»

bet365

Στην ιδιαίτερη σημασία που έχουν οι νίκες στα ντέρμπι, αλλά και στο προβάδισμα που έχει αποκτήσει η ΑΕΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό ενόψει πλέι-οφ, αναφέρθηκε ο Αντρέ Σιμόες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου μέσου:

Για τις νίκες της ΑΕΚ στα ντέρμπι: «Αυτό είναι που θέλουμε, οι νίκες στα ντέρμπι είναι πολύ σημαντικές για μας γιατί πλέον έχουμε πάρει και το προβάδισμα απέναντι στον Παναθηναϊκό για τα πλέι-οφ. Σήμερα ο αντίπαλος έπαιξε πολύ καλά, εμείς όχι τόσο, όμως σημαντικό είναι ότι πήραμε τη νίκη παρότι δεν ήμασταν καλοί. Μερικές φορές ξέρουμε ότι υποφέρουμε στο γήπεδο, όμως οφείλουμε να συνεχίσουμε να παλεύουμε σε όλα τα ματς. Όπως κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο σήμερα. Είμαστε χαρούμενοι που πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Για τον συμπατριώτη του, Ζέκα: «Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, τον ξέρω από την Πορτογαλία. Είναι ο αρχηγός του Παναθηναϊκού και παίρνει την ομάδα πάνω του. Είχαμε καλές μάχες σήμερα αλλά έφυγα εγώ νικητής. Θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου και στον Ζέκα και στον Παναθηναϊκό για την απόδοσή τους».

Για την παρουσία του Φερνάντο Σάντος στο γήπεδο και το αν ελπίζει σε κλήση στην Εθνική ομάδα: «Τώρα το μαθαίνω ότι ήταν εδώ ο Σάντος. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες στην Εθνική αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Εγώ εδώ είμαι...»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα