Μάιντς - Λεβερκούζεν 3-1

Gazzetta team
Μάιντς - Λεβερκούζεν 3-1

bet365

Συνέχεια στην εκπληκτική πορεία της έδωσε η Μάιντς που επικράτησε 3-1 εντός της Λεβερκούζεν και έπιασε την Γκλάντμπαχ στην 4η θέση της Bundesliga.

Λίγες μέρες μετά την πρόκρισή της στους «16» του Europa League κόντρα στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η Λεβερκούζεν δεν κατάφερε να συνεχίσει να νίκες και στην Bundesliga καθώς ηττήθηκε εκτός έδρας από την Μάιντς. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν τον εκπληκτικό δεύτερο γύρο και με πρωταγωνιστή τον Μάλι, που έβαλε δύο γκολ, προσπέρασαν την Μπάγερ στη βαθμολογία της Bundesliga. Ο Μάλι είχε δύο καλές φάσεις πριν σκοράρει, αλλά ο Ραμάλιο μπλόκαρε το σουτ του και ο Λένο απέκρουσε. Το σκορ άνοιξε τελικά στο 14' όταν ο Ντε Μπλάσις τον έβγαλε τετ-α-τετ με τον Λένο και ο Τούρκος δεν αστόχησε (1-0). Το 2-0 έγινε στο 32' όταν μετά την κεφαλιά-απόκρουση του Βέντελ, η μπάλα πήγε στον Κόρδοβα και εκείνος δεν συγχώρεσε. Ο Λένο σταμάτησε τον Κολομβιανό επιθετικό στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους αλλά στο 58' νικήθηκε ξανά από τον Μάλι ο οποίος σκόραρε από τα 11 βήματα ύστερα από το χέρι του Τιν Γεντβάι μέσα στην περιοχή (3-0). Ο κλασικός σκόρερ φέτος της Λεβερκούζεν, Τσιτσαρίτο, μείωσε στο 65' από ασίστ του Μεχμέντι μετά το φάουλ του Τσαλχάνογλου, όμως η Λεβερκούζεν δεν μπόρεσε να κάνει κάτι περισσότερο και η Μάιντς πήρε μια δίκαιη νίκη.

Η Μαϊντζ την Τετάρτη καλείται να... προβληματίσει την Μπάγερν στο Μόναχο. Στο 2.05 στην Interwetten, το ενδεχόμενο να βρουν δίχτυα και οι δύο ομάδες.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα