Άφησε εκτός τον Γκαρσία ο Δέλλας

Νίκος Μαρούδας
Άφησε εκτός τον Γκαρσία ο Δέλλας

bet365

Χωρίς κάποιο πρόβλημα θα αντιμετωπίσει την Δευτέρα τον Ηρακλή ο Ατρόμητος, με τον Τραϊανό Δέλλα να αφήνει και πάλι εκτός τον Πίτου Γκαρσία που έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Πανέτοιμος για μία από τις πιο κρίσιμες εβδομάδες της χρονιάς είναι ο Ατρόμητος! Οι Περιστεριώτες, φιλοξενούν τον Ατρόμητο, με τον Τραϊανό Δέλλα να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, με εξαίρεση την απουσία του ανέτοιμου Εμπόου.

Ο Έλληνας τεχνικός, πήρε μαζί του 20 ποδοσφαιριστές, αφήνοντας εκτός και πάλι τον Πίτου Γκαρσία ο οποίος έχει ξεπεράσει πλέον το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε. Επίσης, εκτός για αγωνιστικούς λόγους έμεινε και ο Κούρος.

Από εκεί και πέρα, ο Δέλλας, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με το αγαπημένο του 4-2-3-1. Ο Μπάρκας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Φυτανίδης και Λαζαρίδης στο κέντρο, με τους Κιβρακίδη και Μπίτολο δεξιά και αριστερά. Στη μεσαία γραμμή, ο Κεϊτά αναμένεται να επιστρέψει σε ρόλο αμυντικού μέσου, με τον Ούμπιντες ελαφρώς πιο μπροστά του και πίσω από τον Μπρίτο που θα είναι ο επιτελικός μέσος, αλλά και τους Στόιτσεφ, Ματέι στα αριστερά και στα δεξιά, πίσω από τον Παπαδόπουλο που θα είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα