Νίκη με ανατροπή ο Άρης στον Λαγκαδά

Νίκη με ανατροπή ο Άρης στον Λαγκαδά

Gazzetta team
Νίκη με ανατροπή ο Άρης στον Λαγκαδά

bet365

Ο Άρης πήρε μια παλικαρίσια νίκη απέναντι στην ΑΠΕ Λαγκαδά παρότι βρέθηκε στο 68' να χάνει με 2-1. Οι Θεσσαλονικείς πέτυχαν την ανατροπή 2-3 στο τελευταίο 20 λεπτό και μάλιστα με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Μελισσά.

Μετά την κακή εμφάνιση απέναντι στο Αγιονέρι την προηγούμενη αγωνιστική, οι «κίτρινοι» ήθελαν κόντρα στην ομάδα του Λαγκαδά την νίκη για δύο λόγους. Ο πρώτος ήταν για να επιστρέψουν στις επιτυχίες και ο δεύτερος για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις μετά το αποτέλεσμα με τον Εθνικό. Ο Άρης απέναντι στην ΑΠΕ Λαγκαδά βρέθηκε από την κόλαση στο παράδεισο παίρνοντας ένα μεγάλο διπλό και μάλιστα με ανατροπή.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου είχε μια μέτρια εμφάνιση σε όλο το πρώτο ημίχρονο δίνοντας την δυνατότητα στους γηπεδούχους να δείχνουν απειλητική σε κάθε επίθεση τους. Ο Άρης είχε τις φάσεις, όμως του έλειπε το καλό τελείωμα. Στο 15΄ο Ντούνης μέσα από την μικρή περιοχή σούταρε άουτ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Κόκε από το ύψος του πέναλτι έπιασε το δυνατό σουτ με τον Καλογεράκη ν' αποκρούει εντυπωσιακά. Στο 37' η ομάδα του Λαγκαδά άνοιξε το σκορ από τα 11 βήματα με τον Πολίτη.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν και κατάφεραν με τον Τάτο να πετύχουν γκολ και να ισοφαρίσουν το παιχνίδι στο 46΄, με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή. Στο 63΄η ΑΠΕ Λαγκαδά πήρε και πάλι το προβάδισμα με τον Ντούγκα. Οι φωνές από τον Αναστόπουλο, αλλά και των φιλάθλων που βρέθηκα ν στο γήπεδο ταρακούνησε τους παίκτες και στο 68' ο Καπνίδης με προβολή πέτυχε το γκολ φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια εκ νέου το ματς (2-2).

Οι φιλοξενούμενοι που έψαχναν το γκολ της νίκης βρέθηκαν στο 76' να παίζουν με 10 παίκτες μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Μελισσά. Στο 87' ήρθε το γκολ της λύτρωσης με τον Κυβελίδης με κεφαλιά. Ο Άρης με την νίκη που πέτυχε σήμερα ανέβασε την διαφορά από τον Νέστο, που είχε ρεπό στους 11 βαθμούς.

ΑΠΕ Λαγκαδά: Καλογεράκης, Λεμονής, Ντόσης, Σακαλής, Καραμανλής, Παναγιωτούδης, Ντούγκα, Καρασταύρου, Κρυστάλλης (85΄Κράββαρης), Πολίτης, Ξανθόπουλος (75΄Τσερκέζης)

Άρης: Σιδεράκης, Καζναφέρης, Μελισσάς, Ιντζίδης, Γεωργιάδης (72΄Κυβελίδης), Καλογέρης, Τάτος, Πόι (60΄Βουτσιάς), Ντούνης (46΄Ν΄Λουντούλου), Κόκε, Καπνίδης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα