Ρομπέρτο: «Περήφανοι που το πήραμε τόσο νωρίς»

Δημήτρης Τομαράς
Ρομπέρτο: «Περήφανοι που το πήραμε τόσο νωρίς»

bet365

Περήφανος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τόσο νωρίς εμφανίστηκε ο Ρομπέρτο ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε: «Σημαίνει πάρα πολλά πράγματα η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είμαστε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και είμαστε περήφανοι που πήραμε το πρωτάθλημα τόσο νωρίς».

Για τον ίδιο: «Είμαι πάρα πολύ περήφανος και ικανοποιημένος είναι το αποτέλεσμα μιας δουλειάς που έγινε όλη την χρονιά. Είμαι πάρα πολύ περήφανος, ο πρόεδρος της ομάδας προσπαθεί να κάνει την ομάδα καλύτερη, να κάνει καλύτερες εγκαταστάσεις και είμαι περήφανος που είμαι σε αυτή την ομάδα».

Που το αφιερώνει: «Στην οικογένειά μου στα παιδιά μου που είχα την τύχη να με επισκεφτούν πολλές φορές και σε όλους τους ανθρώπους που χάρηκαν μαζί μου».

Για την συνέχεια: «Να τελειώσουμε την χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επόμενος στόχος μας είναι το νταμπλ. Ένας ακόμα τίτλος είναι μπροστά μας. Σε ό,τι με αφορά θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα