ΠΑΟΚ: Προπόνηση με το μυαλό στον Ολυμπιακό

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Προπόνηση με το μυαλό στον Ολυμπιακό

bet365

Ο ΠΑΟΚ μετράει αντίστροφα για τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή Αθανασιάδη και Ροντρίγκες.

Παρά τον τόνο ελπίδας που έδωσε ο Ιγκόρ Τούντορ στην συνέντευξη Τύπου, μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, στην προπόνηση της Κυριακής Αθανασιάδης και Ροντρίγκες έκαναν ασκήσεις με μπάλα, ενώ ο Ζάιρο έμεινε στο γυμναστήριο. Όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ «οι τρεις ποδοσφαιριστές τη Δευτέρα θα υποβληθούν σε προγραμματισμένη επανεξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί η πρόοδος της αποθεραπείας τους».

Οι υπόλοιποι τραυματίες, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και Δημήτρης Κωνσταντινίδης έκαναν θεραπεία, ενώ ο Παναγιώτης Γλύκος πρόγραμμα αποκατάστασης.

Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Αστέρα ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης κι αποφόρτισης, ενώ το υπόλοιπο γκρουπ παικτών προπονήθηκε κανονικά με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει παιχνίδια κατοχής σε μικρό χώρο και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα