Βιγιαρεάλ - Λεβάντε 3-0 (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Βιγιαρεάλ - Λεβάντε 3-0 (vids)

bet365

Στο -2 από τη Ρεάλ Μαδρίτης και την τελευταία θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ βρέθηκε η Βιγιαρεάλ μετά το 3-0 επί της Λεβάντε στο «Μαδριγάλ»!

Το «κίτρινο υποβρύχιο», λίγες μέρες μετά την πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ εις βάρος της Νάπολι, πήραν εύκολη νίκη κόντρα στο σύνολο του Ρούμπι για την 26η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν.

Το σκορ άνοιξε στο 12ο λεπτό ο Λέο Μπαπτιστάο με ωραία ατομική ενέργεια από πολύ πλάγια θέση και σουτ στην κλειστή γωνία που πέρασε κάτω απ' τα πόδια του αντίπαλου πορτιέρο, ενώ στο 30', ο Καστιγέχο με πλασέ από ασίστ του Αντριάν διπλασίασε τα τέρματα της Βιγιαρεάλ.

Το τελικό 3-0 για να ... κατέβουν πλέον και οι ταχύτητες και να κλείσει το ματς στο ρελαντί, διαμόρφωσε ο Αντριάν στο 48ο λεπτό πιάνοντας τη Λεβάντε απροετοίμαστη στην επανέναρξη της αναμέτρησης μετά τη 15λεπτη ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Έπειτα και από την ήττα (1-0) της Ρεάλ στο ντέρμπι της Μαδρίτης, η ομάδα του Μαρσελίνο βρίσκεται πλέον στο -2 από την 3η θέση της βαθμολογίας, ενώ η Λεβάντε παρέμεινε στο -4 από τη σωτηρία...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα