Απόλλων Σμύρνης-Λαμία 1-0 (vid)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Απόλλων Σμύρνης-Λαμία 1-0 (vid)

bet365

Το γκολ του Κονέ στο 70', με απευθείας εκτέλεση φάουλ, έδωσε στον Απόλλωνα Σμύρνης μια σημαντική νίκη (1-0) κόντρα στη Λαμία και τον ανέβασε στην κορυφή.

Ένα γκολ ήταν αρκετό για να νικήσει ο Απόλλων Σμύρνης τη Λαμία και να ανέβει στην κορυφή. Αυτό το πέτυχε ο Κονέ στο 70' με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ετσι, τώρα η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ περιμένει να δει τι θα κάνει η Κέρκυρα αύριο στην Καρδίτσα.

Ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχτηκε στην «Ριζούπολη» τη Λαμία, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Football League.

Εκεί οι παίκτες του Μπάμπη Τεννέ ήθελαν τη νίκη, μετά το διπλό στον Αχαρναϊκό, ώστε να συνεχίσουν να είναι κοντά στην κορυφή.

Το ημίχρονο ξεκίνησε με τον Απόλλωνα να έχει τον έλεγχο στην αναμέτρηση, να φτάνει έξω από την περιοχή του Πίτκου αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει ουσιαστικά.

Λίγο μετά τη μέση του ημιχρόνου η Λαμία πατούσε καλύτερα, χωρίς όμως να ανησυχήσει την αντίπαλη άμυνα. Έτσι, οι δυο ομάδες… πέταξαν το πρώτο 45λεπτο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με… όρεξη στο ματς αλλά σε καμία περίπτωση δεν απείλησαν.

Τα φάουλ που έπαιρναν, κυρίως οι γηπεδούχοι, έξω από την περιοχή της Λαμίας μετέφερε άγχος στην αντίπαλη άμυνα. Σε μία από αυτές τις φάσες, στο 70’, ο Κονέ ανέλαβε την εκτέλεση και με συρτό σουτ στη δεξιά γωνία του Πίτκου πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Αξιοσημείωτο είναι ότι στο ματς σημειώθηκαν 10 κίτρινες, με τις 8 εξ αυτών να πηγαίνουν στους φιλοξενούμενους . Ύστερα απ΄ αυτή την ήττα η Λαμία παραμένει στους 30 βαθμούς

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Απόλλων Σμύρνης: Αποστολίδης, Πάνος, Ψιάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Φατιόν, Βάντερσον, Κονέ, Τζιώρας, Σουνάς, Φαρινόλα

Λαμία: Πίτκας, Σιλιγαρδάκης, Ντα Σίλβα Πίντο, Θέος, Σιατραβάνης, Γιαλούσης, Ντάσιος, Μπαλού,Κοτσώνης, Μίλιεβιτς, Κυριακόπουλος

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα