Ρανιέρι: «Ας έρθουν 11 νίκες κι ας παίξουμε χάλια»!

Κώστας Ζάλιαρης
Ρανιέρι: «Ας έρθουν 11 νίκες κι ας παίξουμε χάλια»!

bet365

Παιχνίδια που κερδίζονται ακόμα και στην κακή σου μέρα, δίνουν ώθηση για τον τίτλο και αυτό έδειξε πως το ξέρει πολύ καλά ο Κλαούντιο Ρανιέρι μετά το 1-0 της Λέστερ επί της Νόριτς.

Οι «αλεπούδες» χρειάστηκαν ένα γκολ του Ουγιόα στο 89ο λεπτό για να κάμψουν την αντίσταση των «καναρινιών» στην 27η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και προσωρινά, αποσπάστηκαν στο +5 στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, περιμένοντας το ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άρσεναλ.

Παρά το γεγονός πως οι παίκτες της Λέστερ απήλαυσαν μια ολόκληρη εβδομάδα δίχως προπονήσεις ώστε να χαλαρώσουν για να τα δώσουν όλα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, δυσκολεύτηκαν αρκετά απέναντι στη Νόριτς.

Θα κατακτήσει το φετινό τίτλο της Premier League η Λέστερ; Σε απόδοση 3.50 στην Novibet να σηκώσει το πρώτο της πρωτάθλημα.

Ο Ρανιέρι, ωστόσο, έδειξε ότι τον ενοχλεί σε αυτό το σημείο της σεζόν το θέαμα στην εικόνα της ομάδας του, λέγοντας: «Δεν μπορείς πάντοτε να παίζεις εκπληκτικό ποδόσφαιρο ή να προσφέρεις θέαμα. Χρειάζονται και οι σημαντικές νίκες στην κακή σου μέρα... Ας πάρω 11 νίκες στα εναπομείναντα ματς του πρωταθλήματος κι ας παίξουμε... χάλια» σχολίασε ο Ιταλός τεχνικός.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα