Ένα εξαιρετικό ξεκίνημα ή ένα... δοξασμένο τέλος;

Κώστας Ζάλιαρης
Ένα εξαιρετικό ξεκίνημα ή ένα... δοξασμένο τέλος;

bet365

Ο Γιούργκεν Κλοπ ... λιγουρεύεται το τρόπαιο του Λιγκ Καπ και θέλει να κάνει την αρχή μιας θρυλικής εποχής στη Λίβερπουλ. Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, το βλέπει ως προσωπική υπόθεση ώστε να φύγει με τίτλο. Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι, διεκδικούν στο «Γουέμπλεϊ» το πρώτο τρόπαιο της σεζόν!

Το «στολίδι» του Λονδίνου και η αψίδα του στο κόκκινο και το μπλε χρώμα είναι έτοιμα και από τις μεσημεριανές ώρες ο κόσμος θ' αρχίσει να συρρέει στο γήπεδο που θα ζήλευε και θα ήθελε να βρεθεί κάθε οπαδός στον κόσμο, ώστε να παρακολουθήσει τον σημερινό (18:30) μεγάλο τελικό.

Η Λίβερπουλ, έχει μείνει δίχως τρόπαιο από το 2012, όταν και τελευταία φορά πανηγύρισε το Λιγκ Καπ επί ηγεσίας Κένι Νταλγκλίς, στον τελικό απέναντι στην Κάρντιφ, ενώ η Σίτι πήρε το πρωτάθλημα αλλά και το Capital One Cup το 2014.

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι αναμένεται ν' αποτελέσει παρελθόν από τους «πολίτες» που ήδη έχουν ανακοινώσει ότι το καλοκαίρι θ' αναλάβει ο Πεπ Γκουαρντιόλα κι έτσι, ο Χιλιανός κόουτς θέλει ν' αποχωρήσει με ψηλά το κεφάλι, κατακτώντας έναν τίτλο και συνεχίζοντας στη διεκδίκηση της Πρέμιερ Λιγκ όσο περισσότερο μπορέσει η ομάδα του...

Οι «κόκκινοι» του Μέρσεϊσαϊντ πέρασαν εύκολο βράδυ απέναντι στην Άουγκσμπουργκ την περασμένη Πέμπτη παίρνοντας την πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ με το γκολ του Μίλνερ που διαμόρφωσε το τελικό 1-0 στο «Άνφιλντ», ενώ οι «πολίτες» βρίσκονται... σχεδόν και με τα δύο πόδια στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ έπειτα από το εκτός έδρας 3-1 επί της Ντιναμό Κιέβου στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη.

Στα αγωνιστικά του σημερινού παιχνιδιού, οι Λαλάνα, Άλεν και Σκρτελ έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις της Λίβερπουλ, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα βρίσκονται στα πλάνα του Κλοπ, ενώ ο ο Ντέγια Λόβρεν έχει αναρρώσει από την ίωση που τον ταλαιπώρησε.

Η Σίτι, ενδεχομένως να έχει ξανά στο αρχικό σχήμα τους Μπονί, Νάβας και Μανγκαλά, με τον Πελεγκρίνι να ελπίζει πως θα μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και οι Κομπανί, Στέρλινγκ και Σανιά.

Πιθανές ενδεκάδες:

Λίβερπουλ: Μινιολέ, Κλάιν, Σακό, Τουρέ, Μορένο, Τσαν, Χέντερσον, Μίλνερ, Φιρμίνο, Κουτίνιο, Στάριτζ

Μάντσεστερ Σίτι: Καμπαγέρο, Σανιά, Κομπανί, Οταμέντι, Κολάροφ, Φερναντίνιο, Φερνάντο, Σίλβα, Τουρέ, Στέρλινγκ, Αγουέρο

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα