«Ο Αντόνις έκανε υπομονή και την εξαργυρώνει»

«Ο Αντόνις έκανε υπομονή και την εξαργυρώνει»

Στην… άλλη άκρη του κόσμου, στην Αυστραλία, έγινε «θέμα» η παρουσία του Τέρι Αντόνις στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ και ο χρόνος συμμετοχής, που αρχίζει να έχει…

«Ο Αντόνις έκανε υπομονή και την εξαργυρώνει»

Μετά από ένα μακρύ διάστημα εγκλιματισμού, όπου ένας τραυματισμός δεν τον βοήθησε, ο Αντόνις προσαρμόστηκε και άρχισε να συμμετέχει σ’ ένα από τα δυσκολότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης», αναφέρει η ιστοσελίδα «sbs.com.au».

Ο Ελληνοαυστραλός μέσος με 65 συμμετοχές στους Sky Blues και ευρισκόμενος στον προθάλαμο της εθνικής συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των Αυστραλών, που πριν από μια εβδομάδα ασχολήθηκαν με το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα της Superleague (κόντρα στον ΠΑΟ) και σήμερα ασχολούνται με την πρώτη συμμετοχή στην αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Αστέρα.

«Μαθαίνω κάθε μέρα», δηλώνει ο Αντόνις και ποντάρει στην πολύ καλή φυσική κατάσταση και στη δύναμη που έχει προκειμένου να «ανέβει στο τρένο» μιας ομάδας σαν τον ΠΑΟΚ.

Ο Αντόνις μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Τούντορ, «έχει δουλέψει πολύ μαζί μου και με βοήθησε με τόσους πολλούς τρόπους », είπε, ενώ δείχνει να ξέρει πολύ καλά ότι «στο ποδόσφαιρο ανά πάσα στιγμή όλα μπορούν να συμβούν, πρέπει να έχεις και τύχεις για να μπορέσεις να το απολαύσεις».

 

Best of internet