«Ο Αντόνις έκανε υπομονή και την εξαργυρώνει»

«Ο Αντόνις έκανε υπομονή και την εξαργυρώνει»

Σταύρος Σουντουλίδης
«Ο Αντόνις έκανε υπομονή και την εξαργυρώνει»

bet365

Στην… άλλη άκρη του κόσμου, στην Αυστραλία, έγινε «θέμα» η παρουσία του Τέρι Αντόνις στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ και ο χρόνος συμμετοχής, που αρχίζει να έχει…

Μετά από ένα μακρύ διάστημα εγκλιματισμού, όπου ένας τραυματισμός δεν τον βοήθησε, ο Αντόνις προσαρμόστηκε και άρχισε να συμμετέχει σ’ ένα από τα δυσκολότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης», αναφέρει η ιστοσελίδα «sbs.com.au».

Ο Ελληνοαυστραλός μέσος με 65 συμμετοχές στους Sky Blues και ευρισκόμενος στον προθάλαμο της εθνικής συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των Αυστραλών, που πριν από μια εβδομάδα ασχολήθηκαν με το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα της Superleague (κόντρα στον ΠΑΟ) και σήμερα ασχολούνται με την πρώτη συμμετοχή στην αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Αστέρα.

«Μαθαίνω κάθε μέρα», δηλώνει ο Αντόνις και ποντάρει στην πολύ καλή φυσική κατάσταση και στη δύναμη που έχει προκειμένου να «ανέβει στο τρένο» μιας ομάδας σαν τον ΠΑΟΚ.

Ο Αντόνις μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Τούντορ, «έχει δουλέψει πολύ μαζί μου και με βοήθησε με τόσους πολλούς τρόπους », είπε, ενώ δείχνει να ξέρει πολύ καλά ότι «στο ποδόσφαιρο ανά πάσα στιγμή όλα μπορούν να συμβούν, πρέπει να έχεις και τύχεις για να μπορέσεις να το απολαύσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα