Σαββίδης: «Θα έρθει η μέρα που θα χαρείτε»

Σαββίδης: «Θα έρθει η μέρα που θα χαρείτε»

Σαββίδης: «Θα έρθει η μέρα που θα χαρείτε»

Ο Ιβάν Σαββίδης έζησε έντονες στιγμές στη Νέα Υόρκη παρακολουθώντας μαζί με ομογενείς ΠΑΟΚτσήδες την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. 

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν περίμενε μια τόσο ζεστή υποδοχή από τους φίλους του «Δικεφάλου», που ζουν στην αμερικανική μεγαλούπολη, αλλά αγαπούν παθολογικά την ομάδα.

Οι ομογενείς ΠΑΟΚτσήδες του ζήτησαν «να μην απογοητευτείς από τίποτα και από κανέναν, πρόεδρε…», ενώ ο ίδιος απάντησε: «Ουσιαστικά, εσείς, οι ΠΑΟΚτσήδες της διασποράς, μας οδηγείτε, μας βάζετε σ’ έναν σωστό δρόμο ώστε να πάμε πιο μπροστά. Ειλικρινά, πιστεύω ότι θα έρθει εκείνη η ημέρα, που θα σας δώσουμε χαρά…».

Ο Ιβάν Σαββίδης, όπως φαίνεται και στο βίντεο από το καλωσόρισμα των ΠΑΟΚτσήδων της Νέας Υόρκης, τους ευχαρίστησε με μια σύντομη ομιλία στην οποία οι αντιδράσεις και οι επευφημίες τον συγκίνησαν.

Σήμερα στις 15:00 (22:00 ώρα Ελλάδας) οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα υποδεχθούν τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ στη λέσχη του συλλόγου Ποντίων Νέας Υόρκης «Κομνηνοί», όπου θα πραγματοποιηθεί η κοπή της ετήσιας πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Best of internet