Ποιος θα πάρει αυτή την κούπα;

Gazzetta team
Ποιος θα πάρει αυτή την κούπα;

bet365

Λίβερπουλ ή Σίτι; Μάχη στο Γουέμπλεϊ για την πρώτη κούπα στο Νησί! Ντέρμπι και στην Premier, όπου η Γιουνάιτεντ φιλοξενεί την Αρσεναλ!

Κόκκινοι ή Γαλάζιοι; Ραντεβού στο Λονδίνο για την πρώτη κούπα της χρονιάς στο Νησί! Αυτός θα είναι ο 12ος τελικός League Cup της Λίβερπουλ, κάτι που αποτελεί ρεκόρ! Στις 11 φορές που μπήκε στο τερέν, τις 8 κατάφερε να σηκώσει κούπα. Στο 2.15 προσφέρεται να πάρει το τρόπαιο η Λίβερπουλ και στο 1.65 η Σίτι, η οποία σε τέσσερις παρουσίες το έχει κατακτήσει τις 3! Εκτός από το Community Shield, η Σίτι έχει τέσσερις νίκες στις πέντε τελευταίες επισκέψεις στο Γουέμπλεϊ. Η πέμτπη φορά του Κλοπ σε τελικό , αλλά τις προηγούμενες τρεις έχασε το κύπελλο! Στην προηγούμενη παρουσία της Σίτι, ο Τουρέ είχε σκοράρει και είχε κάνει ασίστ στο 3-1 επί της Σάντερλαντ. Να βρει ο Ιβοριανός δίχτυα και σήμερα τιμάται από τη Sportingbet.gr στο 3.40. Τα οκτώ τελευταία ματς των δυο ομάδων είχαν G.G. σημείο στο 1.66, όλα συνοδεύτηκαν από Over (1.85), ενώ τα έξι από Οver 3.5 (3.10). Δυο τελικοί League Cup στο νέο Γουέμπλεϊ πήγαν στη διαδικασία των πέναλτι, Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ οι νικήτριες!

Μεγάλο ραντεβού Γιουνάιτεντ vs Αρσεναλ και ο χαμένος... χάνεται! Στις οκτώ τελευταίες επισκέψεις τους στο Ολντ Τράφορντ οι Λονδρέζοι δεν έχουν ούτε μια νίκη, μάλιστα, τις έξι έχουν ηττηθεί. Στο 3.20 ο άσος από τη Sportingbet.gr, στο 3.25 η ισοπαλία και στο 2.35 το διπλό! Με τη νίκη στο Emirates (3-0) έσπασε αρνητικό σερί οκτώ αγώνων χωρίς τρίποντο! Η Γιουνάιτεντ έχει σκοράρει 33 φορές και είναι τα λιγότερα έπειτα από 26 στροφές από τη σεζόν 1989-90. Στο 1.61 το Under! Mε κορυφαίο τον Τσεχ, η Αρσεναλ έχει πέντε clean sheets στα οκτώ πιο πρόσφατα ματς στην Premier League! Στο 3.60 τιμάται να κερδίσει η ομάδα του Βενγκέρ χωρίς να δεχθεί γκολ!

Γιουβέντους - Ιντερ πράξη πρώτη, αφού την Τετάρτη στο Μιλάνο ακολουθεί η ρεβάνς για τα ημιτελικά του κυπέλλου, με την «Μεγάλη Κυρία» να έχει επικρατήσει 3-0. Μπορεί το σερί των 15 νικών να διακόπηκε, αλλά η Γιουβέντους παραμένει στην κορυφή της Serie A! Στο 1.57 ο άσος, στο 3.75 η ισοπαλία και στο 6.50 το διπλό από τη Sportingbet.gr. Στο Derby d'Italia τα 7 από τα 10 τελευταία συνοδεύτηκαν από Under σημείο που τιμάται στο 1.65. Νο goal οι οκτώ από τις εννέα τελευταίες αναμετρήσεις της Γιουβέντους, ενώ δεν έχει δεχθεί γκολ στα επτά τελευταία της ματς και στο 1.61 τοποθετείται το γεγονός να μη σκοράρουν και οι δυο!

 

Τελευταία Νέα