Μυστακίδης: «Η ομάδα χαρακτηρίζεται από πάθος»

Μυστακίδης: «Η ομάδα χαρακτηρίζεται από πάθος»

Gazzetta team
Μυστακίδης: «Η ομάδα χαρακτηρίζεται από πάθος»

bet365

Το πάθος και η δυναμική παρουσία του κόσμου θα βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα απέναντι στον Ολυμπιακό, όπως τόνισε ο MVP της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης, Γιάννης Μυστακίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νεαρού μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ:

«Στα προηγούμενα παιχνίδια, παίζαμε καλό ποδόσφαιρο αλλά δεν κερδίζαμε. Το σημαντικό είναι το αποτέλεσμα. Δείξαμε πάθος, θέληση και πήραμε μια νίκη, σημαντική για τη συνέχεια».

Για τα άσχημα αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό: «Όλη η ομάδα προσπαθούσαμε να βρούμε τα πατήματά μας. Δείχνουμε ότι έχουμε χαρακτήρα, στις δύσκολες στιγμές η ομάδα, δείχνει ότι είναι μεγάλη. Θέλουμε τους οπαδούς δίπλα μας, ευχαριστούμε όσους ήταν κοντά μας σήμερα»

Για το βραβείο του MVP: «Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου. ΜVP είναι ο κόσμος, όλοι οι παίκτες με το τεχνικό επιτελείο. Προσπαθούμε όλοι μαζί για την ομάδα και όταν έρχονται αποτελέσματα είμαστε χαρούμενοι».

Για τα στοιχεία που θα χρειαστεί ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη απέναντι στον Ολυμπιακό: «Αυτή η ομάδα χαρακτηρίζεται από το πάθος. Μέσα στο γήπεδο και με το δυναμικό «παρών» του κόσμου την Τετάρτη, πιστεύω θα καταφέρουμε να κερδίσουμε».

Για το τι άλλαξε σήμερα και ήρθε η νίκη: «Στα προηγούμενα ματς, ήμασταν κυρίως άτυχοι. Με μια ευκαιρία δεχόμασταν γκολ. Σήμερα δεν κινδυνέψαμε, και αυτό δείχνει ότι είμαστε μια ομάδα με αρχή και τέλος. Από το ξεκίνημα παίζουμε Πέμπτη-Κυριακή, το ξέραμε και έπρεπε να συμβιβαστούμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα