Για την πεντάδα και το σερί

Δημήτρης Τομαράς
Για την πεντάδα και το σερί

bet365

Ο Πανιώνιος είναι η ομάδα που «καίγεται» περισσότερο για βαθμούς, αφού ο Λεβαδειακός έχει «κλειδώσει» την παραμονή και δεν κυνηγάει κάτι παραπάνω, ενώ οι Νεοσμυρνιώτες μάχονται για την είσοδο στην πεντάδα και θέλουν να συνεχίσουν το αήττητο σερί.

Να συνεχίσει την εξαιρετική του πορεία θέλει ο Πανιώνιος στο αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό. Οι «κυανέρυθροι» κόντρα στα προβλήματα έχουν κάνει την έκπληξη και βρίσκονται στην πεντάδα για να κυνηγούν το... όνειρο της εισόδου στα πλέι οφ. Παράλληλα, θέλουν να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους, που αυτή τη στιγμή έχει σταματήσει στα 11 ματς.

Γι' αυτό και «καίγονται» περισσότερο για βαθμούς απέναντι στους Βοιωτούς, αφού με νίκη θα πάει στο +6 από τον έκτο Αστέρα Τρίπολης και θα έχει σημαντικό προβάδισμα στη μάχη της πέμπτης θέσης. Στον αντίποδα, ο σύλλογος της Λιβαδειάς δεν έχει και τίποτα να χάσει, αφού ουσιαστικά έχει κριθεί η παραμονή, ενώ δεν κυνηγάει κάτι περαιτέρω.

Κόρμπος αντί Οικονόμου

Ενόψει, λοιπόν, του αγώνα της Νέας Σμύρνης ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει να αντιμετωπίσει μόνο την απουσία του τιμωρημένου Οικονόμου, καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών. Τη θέση του στα στόπερ θα πάρει ο Κόρμπος, με τον Τζανδάρη να ξεκινάει στα χαφ δίπλα στον Σιώπη.

Έτσι, ο Διούδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Βλάχος δεξιά στην άμυνα, ο Τασουλής αριστερά και οι Κόρμπος, Ρισβάνης στα στόπερ. Αμυντικά χαφ οι Σιώπης, Τζανδάρης και μπροστά τους οι Μασούρας, Μπακασέτας, Χαλκιαδάκης, με τον Καραμάνο να είναι στην κορυφή.

Εκτός ο Μαχαίρας, Τσιντώτας ή Βερέμκο στα γκολπόστ

Από τη μεριά του, ο Άκης Μάντζιος δεν έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Μερεμπασβίλι και τον τραυματία Ντομοβτσίσκι, ενώ άφησε εκτός και τον Μαχαίρα. Αν και δεν είχε κάνει ουσιαστικές δοκιμές και μπέρδεψε τα πράγματα οι παίκτες των Βοιωτών θεωρούσαν ότι ο προπονητής τους θα έχει στα αρχικά πλάνα του τον τελευταίο, όμως όχι μόνο δεν είναι στο αρχικό σχήμα, αλλά έμεινε και εκτός αποστολής.

Όσον αφορά την 11άδα, ακόμα δεν έχει αποφασίσει αν θα χρησιμοποιήσει τον Τσιντώτα ή τον Βερέμκο κάτω από τα δοκάρια, με τον Μουλόπουλο να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας, τον Μανωλά το αριστερό και τους Τριποτσέρη, Μεντί να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στα χαφ οι Γιάχιτς, Μαχαμάτ και μπροστά τους ο Στάθης δεξιά, ο Μπεν αριστερά και ο Ατζαγκούν πίσω από τον Μάντζιο. Ωστόσο, θέση διεκδικούν και οι Γιακουμάκης, Μίνγκας, Μπελγκαζουανί στην τριάδα πίσω από τον επιθετικό.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Πανιώνιος (4ος, 36 β.) - Λεβαδειακός (11ος, 28 β.): Κυριακή 17:15, Novasports 7

Πανιώνιος (4-2-3-1): Διούδης - Βλάχος, Κόρμπος, Ρισβάνης, Τασουλής - Σιώπης, Τζανδάρης - Μασούρας, Μπακασέτας, Χαλκιαδάκης - Καραμάνος.

Αποστολή: Παπαδόπουλος, Γιαννιώτης, Αργυρόπουλος, Ποζατζίδης, Καθάριος, Βιγιάλμπα, Ανσαριφάρντ, Μπαργκάν, Κώστας Βλάχος, Μπλέτσας.

Απόντες: Οικονόμου (τιμωρημένος).

Λεβαδειακός (4-2-3-1): Τσιντώτας ή Βερέμκο - Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Μεντί, Μανωλάς - Γιάχιτς, Μαχαμάτ - Στάθης, Ατζαγκούν, Μπεν - Μάντζιος.

Αποστολή: Μοσχονάς, Τόπι, Μάγκας, Μίνγκας, Παππάς, Μπελγκαζουανί, Γιακουμάκης.

Απόντες: Μερεμπασβίλι (τιμωρημένος), Ντομοβτσίσκι (τραυματίας), Μαχαίρας, Καψάσκης, Τσουρίκοφ.

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Νέας Σμύρνης

Διαιτητής: Δελφάκης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα