Xετάφε – Θέλτα 0-1

Γιώργος Καραμάνος
Xετάφε – Θέλτα 0-1

bet365

Γύρισε ο ηγέτης της Θέλτα, καθάρισε στη Χετάφε (0-1) και την επανέφερε σε θέση Ευρώπης. Σούπερ πέρασμα (2-4) που μύρισε παραμονή για την Εσπανιόλ από το Χιχόν.

Απουσίασε εξαιτίας τραυματισμού για περίπου 1,5 μήνα. Σε αυτό το διάστημα έλειψαν όχι μόνο τα γκολ του, αλλά και γενικότερα η ηγετική παρουσία του. Ωστόσο, ο Νολίτο επέστρεψε με γκολ και οδήγησε τη Θέλτα στο 0-1 επί της Χετάφε μέσα στη Μαδρίτη. Στο 70' με κοντινή κεφαλιά νίκησε τον Γκουαΐτα και έστειλε την ομάδα του στην 5η θέση, αφήνοντας τους ηττημένους μόλις στο +2 από τους μπελάδες του υποβιβασμού. Η Χετάφε πάντως ήταν καλύτερη και είχε καλές στιγμές, αλλά ο Σέρχιο Αλβαρεθ βρέθηκε σε σούπερ απόγευμα και καθάριζε τα πάντα.


Ξυπνάει η Εσπανιόλ
Είχε μετρήσει 10 αγώνες χωρίς νίκη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και είχε βρεθεί στην τριάδα του υποβιβασμού. Ο Γκάλκα κινδύνευε με απόλυση και ξαφνικά έγινε το θαύμα. Νίκη επί της Λα Κορούνια και δεύτερη διαδοχική επί της Σπόρτινγκ στο Χιχόν, Μάλιστα αυτή ήταν και άκρως εντυπωσιακή, καθότι οι Καταλανοί πέρασαν με με το εμφατικό 4-2 από το «Μολινόν». Το άλλο φοβερο είναι ότι έφτασαν σε αυτό το σκορ με ανατροπή. Ο Κάρλος Κάστρο (20') έκανε το 1-0 για τη Χιχόν, με τον Μπούργκι (42') να ισοφαρίζει και τον Ζεράρ Μορένο (48', 58') να κάνει το 1-3.. Και πάλι ο Κάρλος Κάστρο που είναι αποκάλυψη για το ισπανικό ποδόσφαιρο, μείωσε (62'), αλλά το αυτογκόλ του Ερνάντεθ (80') σκότωσε τους γηπεδούχους, που παρέμειναν εντός τριάδας υποβιβασμού, με την Εσπανιόλ να ανεβαίνει στο +4 από την αντίπαλο της.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα