Νέτο ή Σιόντης για... αντί-Γιαννούλη

Νέτο ή Σιόντης για... αντί-Γιαννούλη

Νίκος Τσιώκος
Νέτο ή Σιόντης για... αντί-Γιαννούλη

bet365

Ο Γιαννούλης είναι εκτός λόγω καρτών και ο Ελευθερόπουλος αναμένεται να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας με έναν εκ των Νέτο, Σιόντη.

Δύσκολη αποστολή έχει την 24η αγωνιστική η Βέροια, που αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Στο ματς με τους Πειραιώτες ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος καλείται να αντιμετωπίσει τις πολλές απουσίες, ενώ ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του τιμωρημένου Δημήτρη Γιαννούλη στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Πάντως, υπάρχουν δύο επιλογές, η μία με τον Ντάρσι Νέτο και η άλλη με τον Στέφανο Σιόντη, ώστε να προκύπτουν δύο πιθανές 11άδες. Η πρώτη θέλει τον Καντιμοίρη κάτω από τα δοκάρια, τον Μαλόν δεξιά στην άμυνα, τον Νέτο αριστερά, τους Μαραγκό, Ραούλ Μπράβο στα στόπερ, τους Σιόντη, Άρτσε στα χαφ και τους Γεωργιάδη (δεξιά), Γιουσούφ (αριστερά), Μαγέφσκι πίσω από τον Ναζλίδη, που θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Η δεύτερη φέρνει τον Σιόντη αριστερό μπακ και τον Όστοϊτς στο αρχικό σχήμα για να πάρει τη θέση του στα χαφ δίπλα στον Άρτσε. Βέβαια, υπάρχει και μία τρίτη εναλλακτική με τον Ραούλ Μπράβο να παίζει αριστερά και έναν εκ των Σιόντη, Όστοϊτς να τον αντικαθιστούν στα στόπερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα