Νέτο ή Σιόντης για... αντί-Γιαννούλη

Νέτο ή Σιόντης για... αντί-Γιαννούλη

Ο Γιαννούλης είναι εκτός λόγω καρτών και ο Ελευθερόπουλος αναμένεται να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας με έναν εκ των Νέτο, Σιόντη.

Νέτο ή Σιόντης για... αντί-Γιαννούλη

Δύσκολη αποστολή έχει την 24η αγωνιστική η Βέροια, που αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Στο ματς με τους Πειραιώτες ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος καλείται να αντιμετωπίσει τις πολλές απουσίες, ενώ ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του τιμωρημένου Δημήτρη Γιαννούλη στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Πάντως, υπάρχουν δύο επιλογές, η μία με τον Ντάρσι Νέτο και η άλλη με τον Στέφανο Σιόντη, ώστε να προκύπτουν δύο πιθανές 11άδες. Η πρώτη θέλει τον Καντιμοίρη κάτω από τα δοκάρια, τον Μαλόν δεξιά στην άμυνα, τον Νέτο αριστερά, τους Μαραγκό, Ραούλ Μπράβο στα στόπερ, τους Σιόντη, Άρτσε στα χαφ και τους Γεωργιάδη (δεξιά), Γιουσούφ (αριστερά), Μαγέφσκι πίσω από τον Ναζλίδη, που θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Η δεύτερη φέρνει τον Σιόντη αριστερό μπακ και τον Όστοϊτς στο αρχικό σχήμα για να πάρει τη θέση του στα χαφ δίπλα στον Άρτσε. Βέβαια, υπάρχει και μία τρίτη εναλλακτική με τον Ραούλ Μπράβο να παίζει αριστερά και έναν εκ των Σιόντη, Όστοϊτς να τον αντικαθιστούν στα στόπερ.

Best of internet