Πυροβολισμοί και τραυματίες στο δρόμο για το Καραϊσκάκη

Πυροβολισμοί και τραυματίες στο δρόμο για το Καραϊσκάκη

Ο Εισαγγελέας Πειραιά έδωσε εντολή για τη διενέργεια προανάκρισης όσον αφορά τις μάχες των οπαδών του Ολυμπιακού με τους άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και τους πυροβολισμούς στο δρόμο προς το «Γ.Καραϊσκάκης», το βράδυ της Πέμπτης.  

Πυροβολισμοί και τραυματίες στο δρόμο για το Καραϊσκάκη

Το περιστατικό χαρακτηρίστηκε ως «ενέδρα θανάτου» από τους ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, αφού είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό 11 αστυνομικών.

Βάσει των όσων έχουν αναφερθεί, περί τα 200 άτομα, φίλοι των «ερυθρολεύκων», έκλεισαν κατά διαστήματα την πορεία της αποστολής της Άντερλεχτ που κατευθυνόταν στο γήπεδο λίγο μετά τις 20:00, το απόγευμα της Πέμπτης.

Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ προσπάθησε ν' απομακρύνει τους οπαδούς του Ολυμπιακού, όμως η πορεία της αποστολής των Βέλγων συνεχίστηκε από την Ποσειδώνος.

Στους Αστυνομικούς άρχισαν να εκτοξεύονται πέτρες και ξύλα στην «ενέδρα θανάτου», όπως χαρακτηρίστηκε, ενώ ακολούθησαν και μάχες σώμα με σώμα με τους οπαδούς. Δύο αστυνομικοί λέγεται πως έπεσαν στο έδαφος από τα χτυπήματα και συνάδελφοί τους πυροβόλησαν στον αέρα για να φοβίσουν τους οπαδούς.

Στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο διακομίστηκαν τελικά 11 αστυνομικοί με τραυματισμούς, όμως δεν είχαν κάτι σοβαρό...

Best of internet