Πίρλο: «Σπουδαία πράγματα ο Κόντε... αν κάνει κουμάντο»

Κώστας Ζάλιαρης
Πίρλο: «Σπουδαία πράγματα ο Κόντε... αν κάνει κουμάντο»

bet365

Την τελική απόφαση για όλα τα θέματα του ποδοσφαιρικού τμήματος θέλει να έχει ο Αντόνιο Κόντε σε κάθε ομάδα που αναλαμβάνει, σύμφωνα με τον Αντρέα Πίρλο που τον έζησε στη Γιουβέντους.

Ο Ιταλός μαέστρος, νυν άσος της New York City FC, μίλησε για την διαφαινόμενη πρόσληψη του άλλοτε προπονητή του, στην Τσέλσι και ανέφερε ότι τρέφει απεριόριστο σεβασμό στον Κόντε, αλλά θέλησε να τονίσει τον συγκεκριμένο τρόπο λειτουργίας που πρέπει να έχει η εκάστοτε ομάδα στης οποίας το «τιμόνι» βρίσκεται ο 46χρονος κόουτς.

«Εγώ δεν έχω να πω κάτι αρνητικό... Τον θαυμάζω και τον σέβομαι απεριόριστα. Ξέρω ότι αν πάρει τη δουλειά στην Τσέλσι, βασικά οποιαδήποτε δουλειά, θα πρέπει να γίνει με τους δικούς του όρους.

Παίξε ένα στοίχημα στον αγώνα Μίλαν – Τορίνο και αν κερδίσεις, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

Θέλει να είναι αυτός που θα αποφασίσει για τους παίκτες που θα πάρει η ομάδα, γι' αυτούς που θα πρέπει ν' απαλλαχθεί ο σύλλογος και τον τρόπο παιχνιδιού.

Αν το αφεντικό θέλει να παίρνει εκείνο τις αποφάσεις, τότε ο Κόντε δεν είναι ο προπονητής που ψάχνει εκείνος...

Αν τον αφήσει να κάνει τα πράγματα όπως τα θέλει, τότε θα δεις μια ομάδα που θα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και θα έχει επιτυχίες» ήταν τα λόγια του Πίρλο στη «Daily Mirror».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα