ΠΑΟΚ: Ο Τέρι Αντόνις και η έκκληση για φροντίδα σε 120 σκυλιά

ΠΑΟΚ: Ο Τέρι Αντόνις και η έκκληση για φροντίδα σε 120 σκυλιά

Ο Τέρι Αντόνις ετοιμάζεται σήμερα να ξεκινήσει για πρώτη φορά στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ,  όμως η φιλοζωική δράση του στη Θεσσαλονίκη δεν περνάει απαρατήρητη…

ΠΑΟΚ: Ο Τέρι Αντόνις και η έκκληση για φροντίδα σε 120 σκυλιά

Ο ομογενής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ μ’ ένα «τιτίβισμα» στο twitter έκανε λόγο για την ανάγκη φροντίδας των 120 και πλέον αδέσποτων σκυλιών στην ευρύτερη περιοχή της Εξοχής Θεσσαλονίκης, προωθώντας με αυτόν τον τρόπο την καμπάνια γίνεται για την συγκέντρωση χρημάτων από την Μ.Κ.Ο. «Αδέσποτος Πλανήτης». 

 

 

Περίπου 150 σκυλιά ζουν στο καταφύγιο της Μ.Κ.Ο. που βρίσκεται κοντά στο νοσοκομείο Γ. Παπανικολάου. Το πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά είναι μεγάλο στον Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη, όπως εξήγησε η ιδρύτρια του συλλόγου Ελένη Γραμματοπούλου μιλώντας στο www.zoosos.gr.

Οι ανάγκες καθώς ο αριθμός των ζώων είναι μεγάλος είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Μηνιαία μόνο οι σκυλοτροφές κοστίζουν 1.200 ευρώ και αυτές αφορούν μόνο τις τροφές που δίνονται στα σκυλιά τα οποία ζουν μέσα στον περιφραγμένο χώρο του καταφυγίου καθώς εκτός αυτού διαβιούν άλλα 30 σκυλιά τα οποία επίσης σιτίζουν.

Best of internet