Νέα «γκέλα» και νέα συγγνώμη από τη διοίκηση της Λίβερπουλ!

Κώστας Ζάλιαρης
Νέα «γκέλα» και νέα συγγνώμη από τη διοίκηση της Λίβερπουλ!

bet365

Η ανακοίνωση για τα εισιτήρια του εντός έδρας παιχνιδιού με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Γιουρόπα Λιγκ, γνωστοποιούσε πως οι τιμές επρόκειτο να είναι οι... διπλάσιες από αυτές του επαναληπτικού με την Άουγκσμπουργκ, όμως η διοίκηση της Λίβερπουλ πήρε πίσω ακόμα μια «γκάφα» της...

Ούτε επίτηδες να το έκαναν τα αφεντικά των «κόκκινων» που με την κίνησή τους λίγο έλειψε να προκαλέσουν νέες αντιδράσεις από τους οπαδούς, όπως έγινε στο άκουσμα των τιμών για τα εισιτήρια και τις κάρτες διαρκείας της επόμενης σεζόν, μέχρι να το πάρουν πίσω, ν' απολογηθούν και να ρίξουν τις τιμές.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής, ανακοινώθηκε ότι το κόστος για τα εισιτήρια του εντός έδρας αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ θα είναι στα 75 ευρώ, δηλαδή ποσό διπλάσιο από αυτό που υπήρχε για τον επαναληπτικό με την Άουγκσμπουργκ, στη φάση των «32».

Παίξε ένα στοίχημα στον αγώνα Μίλαν – Τορίνο και αν κερδίσεις, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

Και μπορεί εύκολα κάποιος από τη διοίκηση της Λίβερπουλ να τονίσει ότι άλλο Άουγκσμπουργκ και άλλο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως, ο διπλασιασμός της τιμής πιθανότατα θα προκαλούσε και πάλι ξεσηκωμό, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι του συλλόγου να «κατεβάσουν» την ανακοίνωση και να βάλουν τελικά τα εισιτήρια στις ίδιες τιμές του πρόσφατου αγώνα με τη γερμανική ομάδα.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα