Προσέγγιση για φιλικά στην Κίνα στον Παναθηναϊκό

Προσέγγιση για φιλικά στην Κίνα στον Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Προσέγγιση για φιλικά στην Κίνα στον Παναθηναϊκό

bet365

Καθόλου απίθανο δεν πρέπει να θεωρείται το ενδεχόμενο οι παίκτες του Παναθηναϊκού να βρεθούν το προσεχές καλοκαίρι στα γήπεδα της Κίνας, καθώς οι «πράσινοι» έχουν δεχτεί ήδη προσέγγιση από μάνατζερ, προκειμένου να δώσουν σειρά φιλικών αναμετρήσεων τον Ιούλιο στην Ασία.

Το ενδεχόμενο να ταξιδέψει στην Κίνα τον Ιούλιο, προκειμένου να δώσει σειρά φιλικών αναμετρήσεων, τόσο με συλλόγους του εγχώριου πρωταθλήματος, όσο και με άλλα ευρωπαϊκά κλαμπ, φαίνεται πως εξετάζει ο Παναθηναϊκός, καθώς σύμφωνα με τη «Goal», οι «πράσινοι» έχουν δεχτεί ήδη πρόταση, μέσω μάνατζερ, οι οποίοι έχουν ανοίξει εξαιρετικούς διαύλους επικοινωνίας με την κινεζική λίγκα.

Μάλιστα αντίστοιχες προσεγγίσεις αναμένεται να γίνουν τόσο προς την ΑΕΚ, όσο και προς τον ΠΑΟΚ. Η πρόταση αφορά τη συμμετοχή σε τρεις φιλικές αναμετρήσεις σε διάστημα μίας εβδομάδας, ενώ η «αποζημίωση» που προβλέπεται για το ταξίδι μπορεί να φτάσει ακόμα και τις 500.000 ευρώ.

Παρόλα αυτά οι όποιες συζητήσεις βρίσκονται ακόμα σε πρώιμο στάδιο και περισσότερες εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν με το τέλος του πρωταθλήματος, όταν θα είναι γνωστή η τελική θέση των «πρασίνων» και θα καταστρωθεί ο σχεδιασμός της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα