Έρχονται και νέες συλλήψεις για τα επεισόδια στα γήπεδα

Gazzetta team
Έρχονται και νέες συλλήψεις για τα επεισόδια στα γήπεδα

bet365

Οι συλλήψεις πέντε μελών της «εγκληματικής ομάδας» που κατηγορούνται για πλήθος αδικημάτων τόσο σε αθλητικές αναμετρήσεις, όσο και σε πορείες-διαδηλώσεις, φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή, καθώς έχει δοθεί εντολή να ερευνηθεί ακόμα πιο εκτεταμένα η υπόθεση και πλέον αναμένονται νέες συλλήψεις.

Μετά τις συλλήψεις πέντε μελών της «εγκληματικής οργάνωσης» που ευθύνεται για πλήθος επεισοδίων στα αθλητικά γήπεδα, οι αστυνομικές αρχές ερευνούν σε ακόμα μεγαλύτερο βάθος την υπόθεση.

Σύμφωνα με τη «Live Sport» έχει δοθεί εντολή για σάρωση των τηλεφωνικών συνομιλιών των συλληφθέντων, καθώς και για άνοιγμα των τραπεζικών τους λογαριασμών, μιας και υπάρχουν ενδείξεις πως είχαν μεγάλα έσοδα από παράνομες δραστηριότητες.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει πέντε συλλήψεις, ενώ έχει σχηματιστεί δικογραφία για συνολικά 24 μέλη της «εγκληματικής ομάδας» και όπως φαίνεται ο αριθμός των κατηγορουμένων θα αυξηθεί.

Μάλιστα την επόμενη εβδομάδα, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, θα έχει συνάντηση για το συγκεκριμένο θέμα με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, ο οποίος και θα τον ενημερώσει σχετικά με τις νεότερες εξελίξεις που θα έχουν προκύψει στην υπόθεση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα