Τσίμπημα από δηλητηριώδη αράχνη σε ποδοσφαιριστή στην Αγγλία (pics)

Gazzetta team
Τσίμπημα από δηλητηριώδη αράχνη σε ποδοσφαιριστή στην Αγγλία (pics)

bet365

Θύμα ενός απίστευτου περιστατικού έπεσε ο επιθετικός της Ρέξαμ, Τζέιμς Γκρέι, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, έπειτα από τσίμπημα από δηλητηριώδη αράχνη, το οποίο του τρύπησε το χέρι!

Τρομερά άτυχος στάθηκε ο ποδοσφαιριστής της Ρέξαμ, Τζέιμς Γκρέι, που αγωνίζεται στην Conference, καθώς χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με φρικτούς πόνους και υψηλό πυρετό, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν πως είχε δεχθεί τσίμπημα από δηλητηριώδη αράχνη.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής δέχτηκε το τσίμπημα ενώ κοιμόταν στο σπίτι του στο Μάντσεστερ και ενώ αρχικά δεν έδωσε σημασία στο περιστατικό, με την πάροδο τον ημερών ο πόνος και το πρήξιμο στο χέρι του γίνονταν εντονότερα, με αποτέλεσμα να χρεαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Παίξε ένα στοίχημα στο Σοσιεδάδ - Μάλαγα και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν καταλογιστεί πέναλτι, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχε υποστεί λοίμωξη στον βραχίωνα, εξαιτίας του τσιμπήματος, η οποία μάλιστα είχε δημιουργήσει και μια αρκετά μεγάλη τρύπα στο χέρι του και χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση, προκειμένου να καθαριστεί το συγκεκριμένο σημείο.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα