Επίσκεψη και ομιλία Μαθιουλάκη στους παίκτες

Gazzetta team
Επίσκεψη και ομιλία Μαθιουλάκη στους παίκτες

bet365

Επίσκεψη στο προπονητικό κέντρο του Πλατανιά πραγματοποίησε την περασμένη Τετάρτη (26/2) ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων», Μανώλης Μαθιουλάκης, έχοντας συνομιλία με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Στο προπονητικό κέντρο του Μάλεμε βρέθηκε την Τετάρτη (26/2) ο Μανώλης Μαθιουλάκης, με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ομάδας να απευθύνει ομιλία προς τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας.

«Φέτος έχουμε καταφέρει να σωθούμε από πάρα πολύ νωρίς, έχοντας εκπληρώσει τον βασικό μας στόχο και αυτό είναι το σημαντικότερο. Πώς θα μπορούσα να μην είμαι ευχαριστημένος», φέρεται να ήταν μερικά από τα λόγια του.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης.

Παράλληλα, ο «ισχυρός» άνδρας των «ερυθρολεύκων» αναφέρθηκε και σε άλλα θέματα, τονίζοντας πως η ομάδα προσπαθεί να ισχυροποιηθεί ακόμα περισσότερο οικονομικά, επιβεβαιώνοντας πως σύντομα θα πραγματοποιηθεί αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου στην ΠΑΕ.

Τέλος, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του έδωσε και τις απαραίτητες εγγυήσεις, οι οποίες αφορούσαν τόσο την ολοκλήρωση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, όσο και τον προγραμματισμό ενόψει της νέας σεζόν, με τις πρώτες διαβουλεύσεις και συζητήσεις για τη δημιουργία της ομάδας της νέας χρονιάς να έχουν ξεκινήσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα