Υποδοχή με ποντιακούς χορούς για τον Ιβάν Σαββίδη στη Νέα Υόρκη (vids)

Υποδοχή με ποντιακούς χορούς για τον Ιβάν Σαββίδη στη Νέα Υόρκη (vids)

Gazzetta team
Υποδοχή με ποντιακούς χορούς για τον Ιβάν Σαββίδη στη Νέα Υόρκη (vids)

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης έφτασε στη Νέα Υόρκη το βράδυ της Παρασκευής (26/2), με τους φίλους του ΠΑΟΚ να του επιφυλάσσουν «θερμή» υποδοχή στο αεροδρόμιο, συνοδεία ποντιακών χορών και λύρας.

Φίλοι του ΠΑΟΚ, αλλά και εκπρόσωποι της Σύλλογου Ποντίων Νέας Υόρκης, «Κομνηνοί», υποδέχτηκαν τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης, καλωσορίζοντας τον «ισχυρό» άνδρα του «Δικεφάλου του Βορρά» με παραδοσιακούς ποντιακούς χορούς, συνοδεία λύρας, με τους χορευτές μάλιστα να φορούν φανέλες της ομάδας

Ο Ιβάν Σαββίδης αφού ευχαρίστησε τους ομογενείς για την «θερμή» υποδοχή, συνέχισε μαζί με τον στενό του συνεργάτη και δικηγόρο του, Κώστα Φωτιάδη, ο οποίος των συνοδεύει στο ταξίδι στις ΗΠΑ, ενώ πέρα από την επίσκεψη στον Σύνδεσμο Φιλάθλων ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης που έχει προγραμματίσει, αναμένεται παρακολουθήσει και την αναμέτρηση του Σαββάτου (27/2) απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης παρέα με τους φίλους του ΠΑΟΚ.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης.

Δείτε τα βίντεο της υποδοχής από το Inpaok.gr:


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα