«Διπλό» στη Νίκαια η Μπαστιά (vid)

Gazzetta team
«Διπλό» στη Νίκαια η Μπαστιά (vid)

bet365

Σημειώνοντας δύο τέρματα μέσα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών (61,64) η Μπαστιά κατάφερε να φύγει με σπουδαία νίκη από τη Νίκαια, επικρατώντας με 2-0 της Νις και πλέον πλησίασε τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Την εξαιρετική φόρμα που διανύει επιβεβαίωσε η Μπαστιά, η οποία μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες απέναντι σε Ρεμς και Τρουά, πέρασε με επιτυχία και από την έδρα της Νις, επικρατώντας με 2-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή και τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, δίχως όμως να καταφέρουν να σκοράρουν στο πρώτο ημίχρονο, με την ανάπαυλα να βρίσκει τις δύο ομάδες στο 0-0. Η αποβολή του Μπαϊσέ στο 57' ήταν η φάση άλλαξε τις ισορροπίες και την εικόνα του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι από εκείνο το σημείο και έπειτα έδειξαν αποφασισμένοι να διεκδικήσουν το «διπλό» και τέσσερα λεπτά αργότερα, στο 61', ο Ντιαλό έκανε το 0-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης.

Πριν καλά προλάβει να συνέλθει από το αρχικό «σοκ», η ομάδα του Κλοντ Πιέλ δέχτηκε και δεύτερο χτύπημα, με τον Αγιτέ να διαμορφώνει το τελικό 0-2.

Με τη νίκη αυτή η Μπαστιά έφτασε τους 37 πόντους και έπιασε την Ανζέ στην 9η θέση της βαθμολογίας, απέχοντας μόλις 2 πόντους πλέον από την 5η θέση, ενώ η Νις παρέμεινε στους 41 βαθμούς και την 3η θέση, την οποία μοιράζεται με την Σεντ Ετιέν.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα