Ουσταμπασίδης: «Αντί να γίνει μεταγραφή, άλλαξε ο προπονητής»

Ουσταμπασίδης: «Αντί να γίνει μεταγραφή, άλλαξε ο προπονητής»

Gazzetta team
Ουσταμπασίδης: «Αντί να γίνει μεταγραφή, άλλαξε ο προπονητής»

bet365

Ο βοηθός του Γιώργου Γεωργιάδη, Νίκος Ουσταμπασίδης, τόνισε πως το πρόβλημα στη Βέροια δεν ήταν ο προπονητής, αλλά η αδυναμία των επιθετικών να σκοράρουν, και ότι έπρεπε να γίνει μεταγραφή και όχι αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας.

Για τη Βέροια και την αποχώρησή του μαζί με τον Γιώργο Γεωργιάδη μίλησε ο Νίκος Ουσταμπασίδης στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5. Ο μέχρι πρότινος βοηθός του Γ.Χ. τόνισε πως το πρόβλημα στη «βασίλισσα του Βορρά» δεν ήταν ο προπονητής, αλλά η αδυναμία των επιθετικών να σκοράρουν. Γι' αυτό και ξεκαθάρισε ότι έγινε αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας αντί για μεταγραφή. Ακόμη, αναφέρθηκε στη μάχη του υποβιβασμού και στους Γιαννούλη, Πούγγουρα.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για τη Βέροια και τη μάχη του υποβιβασμού: «Όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες οι ομάδες που βρίσκονται από κάτω θα αγωνίζονται. Δεν μπορούσαν να ενισχυθούν και έχουν μείνει ήδη πίσω στη μάχη της παραμονής. Όσο περνάει ο καιρός τόσο θα απομακρύνεται η Βέροια».

Για την αποχώρησή τους από τη «βασίλισσα»: «Στα αντίστοιχα παιχνίδια του πρώτου γύρου είχαμε πάρει ένα βαθμό περισσότερο, όσο ήμασταν εμείς. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν είχαμε τα γκολ από τους επιθετικούς και αντί να γίνει κάποια μεταγραφή, άλλαξε ο προπονητής. Ήταν θέμα ικανότητας των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονταν στην επίθεση. Δεν γίνεται επιθετικός παίκτης να μην έχει σκοράρει ούτε ένα γκολ».

Για τους Γιαννούλη και Πούγγουρα: «Υπό προϋποθέσεις μπορούν να επιστρέψουν το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ. Το καλύτερο θα ήταν μείνουν σε μια ομάδα σαν τη Βέροια για να πάρουν και άλλα παιχνίδια και να γυρίσουν έτοιμοι στον Δικέφαλο για να μπορούν να βοηθήσουν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα