ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Κουβέντα για την "ταμπακιέρα" κ. Κοντονή»

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Κουβέντα για την "ταμπακιέρα" κ. Κοντονή»

Νέα ανακοίνωση - απάντηση του Παναθηναϊκού στην δήλωση του Σταύρου Κοντονή, με την «πράσινη» ΠΑΕ να σημειώνει πως ο Υφυπουργός δεν έδωσε καμία απάντηση στις επισημάνσεις του «τριφυλλιού».

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Κουβέντα για την "ταμπακιέρα" κ. Κοντονή»

Ο... πόλεμος ανακοινώσεων του Παναθηναϊκού με τον Σταύρο Κοντονή συνεχίζεται! Η «πράσινη» ΠΑΕ απάντησε στην δήλωση του Υφυπουργού Αθλητισμού, ο οποίος είχε απαντήσει στην πρώτη ανακοίνωση του «τριφυλλιού»...

Αυτή τη φορά, η διοίκηση του Παναθηναϊκού, επισημαίνει πως ο Σταύρος Κοντονής, δεν μιλάει καθόλου για την ταμπακιέρα και ότι μένει σε πολιτικές αοριστολογίες, ενώ σχολιάζει πως κάπως έτσι ο Υφυπουργό επιβεβαιώνει το μένος του κατά των «πράσινων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η απάντηση του κ. Κοντονή στην ανακοίνωση της Π.Α.Ε. επιβεβαιώνει περίτρανα το μένος του Υπουργού κατά του Παναθηναϊκού.

Κατά τα λοιπά για την «ταμπακιέρα» κουβέντα. Καμία απάντηση στις συγκεκριμένες επισημάνσεις μας παρά μόνο πολιτικές αοριστολογίες και παραποίηση των λεγομένων μας περί δήθεν κλεισίματος της «Θύρας 13».

Και κάτι ακόμα. Ο Παναθηναϊκός ούτε φοβήθηκε ποτέ κανέναν ούτε και στο μέλλον πρόκειται να φοβηθεί κάποιον. Η διοίκηση και οι φίλαθλοί του μόνον οργίζονται όταν αντί για συμμάχους βρίσκουν άβουλους παρατηρητές στην άνιση μάχη που δίνουν κατά της διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο που γεννά τη βία αλλά και κατά των λίγων εξωγηπεδικών στοιχείων που την ασκούν εξυπηρετώντας άλλες σκοπιμότητες.».

Best of internet