Λέοβατς: «Να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας»

Gazzetta team
Λέοβατς: «Να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας»

bet365

Ο Μαρίν Λέοβατς λίγες ώρες πριν την σέντρα με τον Αστέρα Τρίπολης με δηλώσεις του στάθηκε στην καλή εμφάνιση του ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο και έδωσε σύνθημα νίκης κόντρα στους Αρκάδες.

Ο Κροάτης αμυντικός με δηλώσεις του στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού αρχικά μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό: «Μου άρεσε ο τρόπος που πήγαμε να παίξουμε εκεί. Ο ένας πάλευε για τον άλλον και είχαμε μία καλή εμφάνιση. Δυστυχώς όμως δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ, το ένα στην κόντρα και το άλλο εξαιτίας της πίεσης του Παναθηναϊκού στα πρώτα λεπτά. Αυτό ήταν το άσχημο. Αντιδράσαμε όμως παρά τα δύο γκολ και αυτό είναι το θετικό που μένει για εμάς».

Για το αν έχει αλλάξει κάτι πριν το παιχνίδι στην Λεωφόρο ή αν αυτό οδηγεί σε αλλαγές στην εικόνα της ομάδας: «Πρώτα από όλα πιστεύω ότι θέλουμε όλοι μας να αλλάξουμε την εικόνα μετά τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα. Ήταν μία καλή ευκαιρία για εμάς να κερδίσουμε μέσα στην έδρα του Παναθηναϊκού. Επίσης όταν παίζεις σε ένα γήπεδο όπως του Παναθηναϊκού με όλους εναντίον σου είσαι πάντα σε εγρήγορση. Νομίζω ότι και το Σάββατο θα έχουμε καλή απόδοση».

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και την θέση που καλείται να καλύψει: «Χρειάστηκα χρόνο. Κόντρα στον Ηρακλή σύμφωνα και με τις οδηγίες των γιατρών δεν μπορούσα να παίξω πάνω από ένα ημίχρονο. Ένιωθα πολύ κουρασμένος εξαιτίας της αποθεραπείας μου. Στην Λεωφόρο ένιωσα πολύ καλύτερα και όπως θα είδατε και εσείς αισθάνομαι όλο και πιο δυνατός. Είμαι σε καλό δρόμο και ελπίζω κόντρα στον Αστέρα να είμαι διαθέσιμος για 90λεπτο. Όσο για την θέση μου, έπαιζα πάντα σε σχήμα με τέσσερις στην άμυνα. Αυτή την περίοδο αλλάξαμε και πάλι σχήμα και θεωρώ πως δεν είναι μεγάλο πρόβλημα για μένα. Έχω εξοικειωθεί. Θα αγωνιστικό όπου με χρειάζεται ο προπονητής μου».

Για το αν ο ΠΑΟΚ πρέπει να αλλάξει κάποια πράγματα σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Αστέρα και η γνώμη του για τον αντίπαλο: «Πρέπει να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας και να σκοράρουμε. Αυτό είναι το σημαντικό. Ο Αστέρας είναι μία καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Στον πρώτο γύρω κερδίζαμε στο ημίχρονο και κατάφεραν να γυρίσουν το σκορ. Στην τελική όμως θέλουμε την νίκη. Πρέπει να αυξήσουμε την διαφορά από αυτούς. Θα είναι ένα καλό παιχνίδι το Σάββατο» .

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα