Αντόνις: «Τα πάντα για την νίκη»

Αντόνις: «Τα πάντα για την νίκη»

Αντόνις: «Τα πάντα για την νίκη»

Με αφορμή το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης ο Τέρι Ατόνις δήλωσε  ενθουσιασμένος που συμμετέχει πιο ενεργά πλέον στην ομάδα.

Ο ομογενής μέσος με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι αρχικά μίλησε για το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιτέλους πήρα συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Αισθάνομαι πολύ καλά και θέλω να προσφέρω στην ομάδα μου. Πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά στην συνέχεια» .

Για το αν θα μπορούσε να αλλάξει θέση προκειμένου να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής: «Νομίζω ότι ο κάθε ποδοσφαιριστής θα ήταν διατεθειμένος να κάνει αυτό, όπως είμαι κι εγώ. Επίσης το ότι είμαστε πολλοί για τις θέσεις της μεσαίας γραμμής είναι καλό διότι υπάρχει εντός ανταγωνισμός και είμαι ενθουσιασμένος για αυτό. Πιστεύω ότι μας βοηθάει πολύ αυτό, τόσο ατομικά όσο και σαν ομάδα».

Για το πως βιώνει την έως τώρα παρουσία του στην ομάδα: «Είναι μία εξαιρετική εμπειρία για μένα το ότι ταξίδεψα από την άλλη άκρη του κόσμου για να παίξω ποδόσφαιρο. Τα πάντα είναι διαφορετικά και χαίρομαι για αυτό. Μαθαίνω πάρα πολλά πράγματα και θέλω να τα δείτε στο γήπεδο».

Για την γνώμη του σχετικά με τον χρόνο συμμετοχής που έχει: «Όταν ήρθα εδώ ήξερα ότι δεν θα μπορούσα να παίξω αμέσως. Ήρθα σε έναν μεγάλο Σύλλογο με πολλούς και καλούς παίκτες και γνώριζα πόσο δύσκολο θα ήταν. Στόχος μου ήταν η προσαρμογή και να μάθω πράγματα ώστε όταν θα αγωνιστώ να είμαι παραγωγικός».

 

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης: «Θα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι μέσα στο σπίτι μας. Πλησιάζουμε στο φινάλε της σεζόν και έχουμε απέναντι μας έναν δυνατό αντίπαλο. Θα πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι στην αναμέτρηση και να κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε την νίκη» .

Best of internet