Ολοκληρώνει προετοιμασία στην Κομοτηνή ο ΠΑΣ Γιάννινα

Νίκος Τσιώκος
Ολοκληρώνει προετοιμασία στην Κομοτηνή ο ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Με προπόνηση στην Κομοτηνή θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το ματς με τον Πανθρακικό ο ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο (27/2).

Με μία προπόνηση συνεχίστηκε την Παρασκευή (26/2) η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Αυτή ήταν η τελευταία του «Άγιαξ» στο ΠΕΑΚΙ γι' αυτή την εβδομάδα, καθώς η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί με την προπόνηση που θα γίνει στην Κομοτηνή το Σάββατο (27/2).

Από εκεί και πέρα, ο Γιάννης Πετράκης δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα ενόψει του αγώνα της Κυριακής (28/2) και δεν υπολογίζει μόνο στον τιμωρημένο Γαρουφαλιά. Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε ασκήσεις ταχύτητας, υποομαδική αμυντική και επιθετική τακτική και τακτικό δίτερμα με έμφαση στις στημένες φάσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα