Στραματσόνι: «Όπως πρέπει από το καλοκαίρι»

Στραματσόνι: «Όπως πρέπει από το καλοκαίρι»

Gazzetta team
Στραματσόνι: «Όπως πρέπει από το καλοκαίρι»

bet365

Ο Αντρέα Στραματσόνι τόνισε πως από το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός θα είναι όπως πρέπει, έπλεξε το εγκώμιο της ΑΕΚ και ζήτησε δουλειά και βελτίωση από τους παίκτες του.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ιταλού τεχνικού στην κάμερα της NOVA:

Για το εάν έχει επηρεάσει την ομάδα ο τρόπος που ήρθε η ισοπαλία απέναντι στον ΠΑΟΚ:

“Δεν ξέρω αν επηρέασε την ομάδα αλλά σίγουρα στο τέλος του αγώνα ήμασταν πολύ απογοητευμένοι. Γιατί η νίκη ήταν στα χέρια μας και προφανώς κάναμε λάθη που δεν μας επέτρεψαν να την κρατήσουμε. Δεν είναι η πρώτη φορά που μας συμβαίνει κάτι τέτοιο, οπότε θα πρέπει να ωριμάσουμε ως ομάδα να βελτιώσουμε απαραιτήτως αυτό το κομμάτι. Μία σοβαρή ομάδα πρέπει να δείχνει ωριμότητα και να κρατάει το αποτέλεσμα σε τέτοιες συνθήκες”.

Για το αν στο ματς με τον ΠΑΟΚ επιβεβαιώθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα στη Λεωφόρο: “Στο ματς με τον ΠΑΟΚ δείξαμε από το πρώτο λεπτό ότι θέλαμε να κερδίσουμε. Παρουσιαστήκαμε με επιθετική νοοτροπία, με πρέσινγκ ψηλά, με καταστάσεις τρεις εναντίον τριών και επιθετικότητα, θέλαμε να πάρουμε τους βαθμούς, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε”.

Την απογοήτευση των οπαδών της ομάδας: “Καταλαβαίνουμε 100% τους οπαδούς μας. Δεν θέλουμε να κρυφτούμε και πρώτος βγαίνω εγώ μπροστά, αλλά και οι παίκτες μου αναλαμβάνοντας τις ευθύνες μας. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά, χωρίς υποσχέσεις και λόγια, αλλά με έργα, προκειμένου να τελειώσει η φετινή σεζόν όσο καλύτερα γίνεται και να δούμε όπως πρέπει την επόμενη”…

Εάν αισθάνεται πλέον έξτρα πίεση: “Οταν ήρθα στον Παναθηναϊκό ήξερα ότι έρχομαι σε μία μεγάλη ομάδα με απαιτήσεις και με πολύ κόσμο δίπλα της. Η πίεση είναι μέσα στο ποδόσφαιρο, αυτή είναι η δουλειά μας. Ομως το σημαντικότερο για ένα μεγάλο σύλλογο είναι να μην χάνει το στόχο του και στην περίπτωση τη δική μου, αυτό που μου ζήτησε η ομάδα όταν ήρθα”.

Για το πως περιμένει το πρώτο του αθηναϊκό ντέρμπι: “Θεωρητικά είναι το δεύτερο (σ.σ. γέλια). Είναι ένα ματς που το προετοιμάζουμε πολύ καλά, γιατί πρόκειται να γίνει μάχη και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να δώσουμε τις μάχες μας. Η ΑΕΚ παίζει στην έδρα της, βρίσκεται σε πολύ καλό μομέντουμ καθώς έχει νικήσει τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, οπότε περιμένουμε μία σκληρή μάχη, ωστόσο τόσο εγώ όσο και οι παίκτες μου είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε”.

Την άποψή του για την ΑΕΚ: “Πρόκειται για μία καλή ομάδα με έναν καλό προπονητή. Είναι συμπαγής και στο επιθετικό κομμάτι της έχει ποιότητα που ειδικά στην έδρα της την αξιοποιεί κατάλληλα”.

Για τον Γκουστάβο Πογιέτ: “Οπως σας είπα είναι ένας καλός προπονητής, τον ήξερα από την παρουσία του στην Αγγλία και κάνει καλή δουλειά. Αλλά την Κυριακή εμείς είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε, είμαστε ο Παναθηναϊκός και θα πάμε για τη νίκη”.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα