Δέλλιος: «Δε μου χρωστάει ο Άρης, αλλά η Πολιτεία»

Δέλλιος: «Δε μου χρωστάει ο Άρης, αλλά η Πολιτεία»

Δέλλιος: «Δε μου χρωστάει ο Άρης, αλλά η Πολιτεία»

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Άρη, Αλέξης Δέλλιος, μίλησε για την καταγγελία σε βάρος του τονίζοντας πως δεν του χρωστάνε οι «κίτρινοι», αλλά η Πολιτεία.

Για την εις βάρος του καταγγελία του Παναγόπουλου σε βάρος του μίλησε ο Αλέξης Δέλλιος στην εκπομπή «AllAboutARIS Fans». Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας τόνισε ότι τυχαία πληροφορήθηκε για την εμπλοκή του ονόματός του, πως ποτέ δεν κυνήγησε τον Άρη και ότι δεν του χρωστάνε χρήματα οι «κίτρινοι», αλλά η Πολιτεία.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για την χθεσινή καταγγελία του Παναγόπουλου, στην οποία εμπλέκεται και το όνομα του: «Έχει εμπλακεί το όνομα μου, σε μία υπόθεση στην οποία δεν έχω καμία σχέση. Εγώ το πληροφορήθηκα τυχαία. Πήγα στο σπίτι, το έψαξα, βρήκα τι λέει και προσπάθησα να ξεκαθαρίσω την θέση μου, αφού δεν θέλω να έρχομαι σε τέτοιες αντιπαραθέσεις».

Για το γεγονός ότι ποτέ δεν κινήθηκε ποτέ κατά του Άρη, πέραν μίας προσφυγής: «Ενώ μου οφείλονται λεφτά για τέσσερα χρόνια, έκανα προσφυγή γι' άλλους λόγους. Ήρθα σε μία αντιπαράθεση με τον τότε πρόεδρο, τον κ. Σκόρδα και τον ενημέρωσα ότι θα προχωρήσω σε προσφυγή. Το έκανα απλά για να διασφαλίσω τα χρήματα που μου οφείλονταν.

Εγώ δεν έχω κινηθεί ποτέ κατά του Άρη στα πολιτικά δικαστήρια. Ο δικηγόρος που μπλέκει τότε το όνομα μου, ήταν τότε νομικός μου σε εκείνη την υπόθεση. Από τότε δεν είχα κάποια επαφή μαζί του. Θα επικοινωνήσω με δικηγόρο για να με συμβουλέψει. Έπρεπε να επικοινωνήσει μαζί μου και να με ρωτήσει πρώτα».

Για το αν ο Άρης του χρωστάει χρήματα: «Εμένα ο Άρης δεν μου χρωστάει λεφτά. Αυτή τη στιγμή, ό,τι χρήματα έχω να παίρνω μου τα χρωστάει η Πολιτεία. Δεν έχω κάποια ευθύνη. Είναι νόμος του κράτους. Και τα χρήματα κάποιων άλλων τα πλήρωσα εγώ. Έτσι είναι τα πράγματα στην Ελλάδα.

Εγώ μετά την προσφυγή μου το 2005 δεν διεκδίκησα λεφτά από τον Άρη. Δεν έχω λόγο να κυνηγήσω τον σύλλογο. Κάποιοι δεν μου φέρθηκαν καλά, αλλά μέχρι εκεί. Εγώ ξεκαθαρίζω την θέση μου για τον κόσμο. Δεν έχω κάτι μαζί του. Κυνηγήθηκα, μάλιστα, όταν έφυγα από κάποιους. Ήμουν ο προβληματικός».

Για την συμμετοχή του στο φιλικό που έγινε για τον Νίκο Κυζερίδη: «Ο πιο σημαντικός αγώνας που έχω δώσει με την φανέλα του Άρη».

Για το αν σκέφτεται να επιστρέψει στον σύλλογο: «Τώρα άρχισα να δραστηριοποιούμαι ως παλαίμαχος. Θα δούμε... Το πρόβλημα του Άρη είναι ότι δεν μπορεί να είναι ενωμένος. Υπάρχει πολύ μουρμούρα. Και αυτό διότι ακόμα υπάρχουν συμφέροντα μέσα στον σύλλογο».

Best of internet