Καραγκούνης: «Με συγκέντρωση και ηρεμία θα έρθει η νίκη»

Απόστολος Παγώνης
Καραγκούνης: «Με συγκέντρωση και ηρεμία θα έρθει η νίκη»

bet365

Ο Βασίλης Καραγκούνης που θα βρεθεί την Δευτέρα (29/2) απέναντι στην πρώην ομάδα του τον Ατρόμητο στάθηκε στα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Ηρακλής για να φύγει νικητής από το Περιστέρι.

Ο ακραίος αμυντικός του Ηρακλή, μίλησε για το ισόπαλο ντέρμπι με την ΑΕΚ, το επερχόμενο δύσκολο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι στο επίσημο site της «κυανόλευκης» ΠΑΕ. «Σίγουρα, μας άφησε «γλυκόπικρη» γεύση το ισόπαλο αποτέλεσμα, διότι θα μπορούσαμε κάλλιστα να έχουμε κερδίσει τον αγώνα και τους 3 βαθμούς και να βλέπαμε διαφορετικά τον επόμενο αγώνα με τον Ατρόμητο. Δεν μπορώ να πω ότι έφταιξε κάτι συγκεκριμένο. Όμως όπως είδατε κι εσείς, ήμασταν άτυχοι στην τελική επιλογή για να τελειώσουμε σωστά κάποιες κρίσιμες φάσεις, με αποκορύφωμα τις 2 ευκαιρίες προς το τέλος του παιχνιδιού».

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και που πιστεύει ότι θα κριθεί το ματς είπε: «Έτσι είναι, το παιχνίδι με την ΑΕΚ έχει τελειώσει, ήδη το έχουμε ξεχάσει και αυτό που έχει προτεραιότητα είναι το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Δουλεύουμε πάνω σ’ αυτό το κομμάτι, θέλουμε να πάμε στο Περιστέρι να κερδίσουμε ότι καλύτερο, που δεν είναι άλλο απ’ τη νίκη και τους βαθμούς. Ο Ατρόμητος ανεξάρτητα απ’ τη βαθμολογική θέση που βρίσκεται τη δεδομένη περίοδο, θεωρώ ότι ανέκαθεν είχε μία καλή υποδομή ως ομάδα, είναι πάντα πολύ ανταγωνιστικός και νομίζω ότι αν και οι 2 ομάδες παίξουν αυτό που μπορούν πραγματικά, θα δούμε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, που θα το ευχαριστηθεί ο κόσμος».

Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Ηρακλής, ώστε να φύγει «αλώβητος» από μία δύσκολη έδρα είπε τα εξής: «Εμείς πάμε οπωσδήποτε εκεί για τους 3 βαθμούς, δεν σκεφτόμαστε την ισοπαλία ή το πώς θα αποφύγουμε την ήττα, θα πάμε να τα δώσουμε όλα, να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε για να κερδίσουμε. Νομίζω ότι αν παρουσιαστούμε όπως στα 3 τελευταία παιχνίδια, με την απαραίτητη συγκέντρωση στα μετόπισθεν, να παίξουμε με ηρεμία το παιχνίδι μας, να έχουμε την κατοχή και να χαρούμε τον αγώνα, τότε δεν θα αντιμετωπίσουμε κανένα πρόβλημα».

Για τα συναισθήματα που έχει καθώς θα βρεθεί τη Δευτέρα (29/2) ως αντίπαλος στο Περιστέρι είπε: «Το να γυρνάς σε μία ομάδα απ’ την οποία πέρασες όταν ήσουν πιο μικρός, σου ξυπνά κάποιες ιδιαίτερες αναμνήσεις. Αλλά από εκεί και πέρα, το μυαλό μου αυτή τη στιγμή είναι μόνο στον Ηρακλή. Σίγουρα, στο Περιστέρι θα δω γνώριμα κι αγαπημένα πρόσωπα, όμως τώρα είμαι παίκτης του Ηρακλή, είμαι 100% συγκεντρωμένος σ’ αυτό και στη σκέψη μου είναι να πάω εκεί, να είμαι διαθέσιμος όποτε με χρειαστεί ο προπονητής, να τα δώσω όλα και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα