Τα μπλουζάκια της Τραμπζονσπόρ που «τρολάρουν» τους διαιτητές!

Η ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ

Τα μπλουζάκια της Τραμπζονσπόρ που «τρολάρουν» τους διαιτητές!

Τα μπλουζάκια της Τραμπζονσπόρ που «τρολάρουν» τους διαιτητές!

Χρυσές δουλειές κάνει η μπουτίκ της Τραμπζονσπόρ πουλώντας μπλουζάκια με την κόκκινη κάρτα του μπακ Ντουρσούν στον διαιτητή Μπιτνέλ. Τα έσοδα διατίθενται για την εκπαίδευση των Τούρκων ρέφερι.

Την περασμένη Κυριακή η Τραμπζονσπόρ έμεινε με 7 παίκτες στο εκτός έδρας ματς με την Γαλατασαράι, η οποία χρειάστηκε πέναλτι στο 89' για να πάρει τη νίκη με 2-1!

Ο ρέφερι Μπιτνέλ απέβαλε κατά σειρά τους Χουρμάτζι, Ντεμίρ, Καβαντά και Ντουρσούν γεγονός που προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις στις τάξεις των οπαδών του συλλόγου από την Τραπεζούντα.

Ο τελευταίος έχασε μάλιστα την ψυχραιμία του δείχνοντας ως ένδειξη διαμαρτυρίας κόκκινη κάρτα στον διαιτητή. Η συγκεκριμένη ενέργεια έγινε viral, με την ομάδα της Μαύρης Θάλασσας να προχωρά σε μία πρωτότυπη διαμαρτυρία. Συγκεκριμένα τύπωσε μπλουζάκια όπου απεικονίζεται ο 24χρονος μπακ την στιγμή που... αποβάλει τον διαιτητή!

Τα T-shirts έχουν γίνει ανάρπαστα στην μπουτίκ της Τραμπζονσπόρ με την τουρκική ομάδα να... τρολάρει ανακοινώνοντας πως τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για την εκπαίδευση των νέων διαιτητών της χώρας!

Best of internet