Ρομπέρτο: «Δεν αγαπάμε την οικογένειά μας μόνο στις καλές στιγμές» (pic)

Ρομπέρτο: «Δεν αγαπάμε την οικογένειά μας μόνο στις καλές στιγμές» (pic)

Ρομπέρτο: «Δεν αγαπάμε την οικογένειά μας μόνο στις καλές στιγμές» (pic)

Ο Ρομπέρτο, με ένα ενωτικό μήνυμα καλεί τον κόσμο να στηρίξει την ερυθρόλευκη οικογένεια σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, μετά τον αποκλεισμό από την Άντερλχτ.

Ο Ρομπέρτο βγήκε μπροστά. Ο Ισπανός είναι μια προσωπικότητα που σέβονται άπαντες και δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός του αποκλεισμού. Με ένα ενωτικό και συγκινητικό μήνυμά του, ο έμπειρος τερματοφύλακας, καλεί τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα τώρα στα δύσκολα, τονίζοντας ότι όλοι μαζί έχουν μπροστά τους πολλές επιτυχίες να πανηγυρίσουν.

Το μήνυμα του Ρομπέρτο στη σελίδα του στο facebook:

«Είμαι πολύ απογοητευμένος με το χθεσινό μας αποτέλεσμα. Ήταν μια μακροχρόνια δουλειά, μια μεγάλη προσπάθεια για να προετοιμαστούμε για την ευρωπαϊκή μας πρόκληση, κανείς δεν ξέρει πόσο δύσκολο είναι να αντιμετωπίζεις την ήττα.

Αυτή είναι η δουλειά μας, η καθημερινότητάς μας.

Αρκετοί στεναχωρήθηκαν για εμάς, τους έχει λείψει να πάνε μακριά και αυτό είναι μέρος της δουλειάς μας.

Το πάθος σας, τα χρώματά σας και η ομάδα σας είναι η δουλειά μου, η ευθύνη μου κι η περηφάνια μου.

Δεν θέλω να δικαιολογηθώ και δεν θέλω χτυπήματα στην πλάτη. Γνωρίζω τις ευθύνες μου και μπορώ να διαχειριστώ τις επικρίσεις σας στις δύσκολες στιγμές. Επειδή όλοι μας, οι παίκτες και όσοι απαρτίζουμε την ομάδα, την οικογένειά μας, ξέρουμε ότι είμαστε σκλάβοι της εμφάνισής μας τόσο στις γλυκιές όσο και στις πικρές στιγμές

Θα συνεχίσουμε - το κεφάλι ψηλά - για να χειριστούμε τον πόνο μέσα μας και να κοιτάξουμε το μέλλον με πάθος.

Έχουμε πολλά να κάνουμε μπροστά μας και πολλά να πανηγυρίσουμε μαζί. Δεν είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα, αλλά έχω πολλούς λόγους να είμαι περήφανος για την ομάδα μου σήμερα, σε μια άσχημη μερα, επειδή για τις καλές μέρες δεν πρέπει να ανησυχώ. Δεν αγαπάμε την οικογένειά μας μόνο στις καλές στιγμές. Προσπαθούμε να τη βοηθήσουμε να γίνει καλύτερη.

Είμαι σίγουρος θα κάνετε το ίδιο».

 

I am very disappointed with our result of yesterday. It was a long work, a big effort and illusion to prepare our...

Δημοσιεύτηκε από Roberto Jimenez Gago στις Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016

Best of internet