Αστέρας Τρίπολης: Στην Τούμπα με Φούντα-Φερνάντες, εκτός ο Στανισάβλιεβιτς

ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΙΓΚΛΕΣΙΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΛΟΓΩ ΤΑΚΤΙΚΗΣ Ο ΣΤΑΝΙΣΑΒΛΙΕΒΙΤΣ

Αστέρας Τρίπολης: Στην Τούμπα με Φούντα-Φερνάντες, εκτός ο Στανισάβλιεβιτς

Με τους Φούντα-Νίκο Φερνάντες στη Θεσσαλονίκη για το σημαντικό ματς με τον ΠΑΟΚ ο Αστέρας Τρίπολης, αλλά και χωρίς τους Ιγκλέσιας-Στανισάβλιεβιτς, με το δεύτερο να μένει εκτός για λόγους τακτικής.

Αστέρας Τρίπολης: Στην Τούμπα με Φούντα-Φερνάντες, εκτός ο Στανισάβλιεβιτς

Ο Αστέρας Τρίπολης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το σημαντικό ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Στα πλάνα του Δημήτρη Τερεζόπουλου είναι ο Ταξιάρχης Φούντας αλλά όχι ο Ιγκλέσιας, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά χθες αλλά κρίθηκε ότι δεν ήταν απόλυτα έτοιμος. Επίσης, ο τεχνικός των Αρκάδων υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του Νίκο Φερνάντες, ενώ εκτός έμεινε για λόγους τακτικής ο Αλεξάνταρ Στανισάβλιεβιτς.

Στο σημερινό πρόγραμμα, μετά το καθιερωμένο πρόγραμμα, δόθηκε έμφαση στην τακτική. Μετά ανακοινώθηκαν τα ονόματα που θα ταξιδέψουν για τη Θεσσαλονίκη, τα οποία είναι:

Θεοδωρόπουλος, Μπαντής, Παντελιάδης, Αλόκο, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Γιαννούλης, Λούι, Ντούντου, Μάσα, Δημούτσος, Τσάβες, Νίκο Φερνάντες, Μπερτόλιο, Κουρμπέλης, Χαμντανί, Μούκαμ και Ιωαννίδης.

Σκέψεις με... λίγες αλλαγές

Όσον αφορά στην αρχική 11άδα δεν αναμένεται να δούμε πολλές αλλαγές συγκριτικά με το τελευταίο ματς κόντρα στον ΠΑΣ.

Ο Μπαντής αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην τετράδα της άμυνας Ζησόπουλος-Αλόκο θα είναι στο κέντρο - εκτός κι αν προτιμηθεί να επιστρέψει στην 11άδα ο Σανκαρέ. Ο Λούι, θα επιστρέψει στο δεξί άκρο της άμυνας, με το Γιαννούλη να παραμένει στα αριστερά.

Ο Χαμντανί θα είναι στο κέντρο με τον Ντουντού να είναι δίπλα του, ενώ οι Μάσα, Μούκαμ θα είναι στα... φτερά κι ο Μπερτόγλιο πίσω από τον Ιωαννίδη, που θα επωμιστεί αυτός το βάρος στην επίθεση, μετά την πώληση του Γιάννου στην Γκουανγκζού R&F. 

Η αποστολή των Αρκάδων θα πετάξει σήμερα στις 18:00 για Θεσσαλονίκη, αφού... φωτογραφηθεί πρώτο στο Factory Outlet.

Best of internet