Πρόεδρος Άντερλεχτ: «Πήρα ταξί στο ημίχρονο και επέστρεψα στο ξενοδοχείο»

Πρόεδρος Άντερλεχτ: «Πήρα ταξί στο ημίχρονο και επέστρεψα στο ξενοδοχείο»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Πρόεδρος Άντερλεχτ: «Πήρα ταξί στο ημίχρονο και επέστρεψα στο ξενοδοχείο»

bet365

Ο πρόεδρος της Άντερλεχτ, Ρότζερ Βάντεν Στοκ εμφανώς εκνευρισμένος από την διαιτησία του Βορειοϊρλανδού Χάντερ αποχώρησε από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο ημίχρονο του χθεσινού αγώνα.

Ο γνωστός για τα ξεσπάσματά του πρόεδρος της Άντερλεχτ, Ρότζερ Βάντεν Στοκ, αποχώρησε από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» μετά το γκολ που δέχθηκε η βελγική ομάδα από τον Ολυμπιακό διαμαρτυρόμενος για τη διαιτησία αλλά και την συμπεριφορά των οπαδών των «ερυθρολεύκων».

«Πήρα ταξί με την γυναίκα μου και επιστρέψαμε στο ξενοδοχείο. Έπρεπε να το κάνουμε γιατί δεν υπήρχε λογική. Ήδη οι ποδοσφαιριστές μας είχαν μπλοκαριστεί για μισή ώρα από οπαδούς πριν τον αγώνα», τόνισε ο «ισχυρός άνδρας» της Άντερλεχτ προσθέτοντας:

«Δεν μπορούσαμε να δούμε στο ξενοδοχείο τον αγώνα στον τηλεοπτικό σταθμό που το μετέδιδε. Ευτυχώς η σύζυγος μου είχε μαζί της το iPad και καταφέραμε και το παρακολουθήσουμε ετοιμάζοντας σαμπάνια για την ομάδα».

Αποτελεί ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα ζευγάρια της αγωνιστικής στην La Liga. Παίξε ένα στοίχημα στο Εϊμπαρ – Λας Πάλμας και η Vistabet πιστώνει έως και 100€ στα κέρδη σου.

Τι προσδοκά όμως από εδώ και πέρα ο Βάντεν Στοκ; «Υπάρχουν πολλές μεγάλες ομάδες. Ελπίζω πως θα έχουμε αντίπαλο μία ομάδα όπως είναι η Σπάρτα Πράγας».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα