Ρομπέρτο: Δεν χάθηκε στις Βρυξέλλες η πρόκριση!

Ρομπέρτο: Δεν χάθηκε στις Βρυξέλλες η πρόκριση!

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ρομπέρτο: Δεν χάθηκε στις Βρυξέλλες η πρόκριση!

bet365

Απογοητευμένος από τον αποκλεισμό και τον τρόπο που ήρθε ήταν ο Ρομπέρτο, «μοιραίο» πρόσωπο στο πρώτο κρίσιμο ματς των Βρυξελλών!

«Κάναμε αρκετά πράγματα καλά σήμερα, ήμασταν έτοιμοι για την ανατροπή, όμως στα τελευταία λεπτά δεν ήμασταν τόσο συμπαγείς όσο έπρεπε και... το χάσαμε» τόνισε αρχικά στον OTESPORTS ο Ισπανός κίπερ που στην συνέχεια μίλησε για τον... συνάδελφο του της Άντερλεχτ, Προτό λέγοντας: «Ήταν πολύ καλός σήμερα, κάναμε πολλές ευκαιρίες κι αυτός τις απέκρουσε. Αυτός είναι ο λόγος που του έδωσα συγχαρητήρια μετά το τελευταίο σφύριγμα».

Στο φινάλε των δηλώσεων του κάνοντας το... ταμείο της φετινής Ευρωπορείας του Ολυμπιακού ο Ρομπέρτο είπε: «Κάναμε καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως αυτή η διοργάνωση είναι πολύ διαφορετική. Τώρα αν και το πιστεύαμε, δεν καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση. Δε χάθηκε στο πρώτο η πρόκριση, είχαμε ισορροπήσει το σκορ και ήμασταν καλοί για μεγάλο διάστημα. Στην παράταση και στα τελευταία λεπτά χάθηκε η πρόκριση, εκεί κάναμε πολλά λάθη και το πληρώσαμε».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα