ΠΑΟΚ: Δοκιμές και «οικογενειακό» κορόιδο (vid & pics)

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Δοκιμές και «οικογενειακό» κορόιδο (vid & pics)

bet365

Ο Ιγκορ Τούντορ άρχισε τις δοκιμές, με τον Τέρι Αντόνις να είναι μέσα στις σκέψεις του ακόμα και για βασικός για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στην τακτική αφιερώθηκε η προτελευταία προπόνηση της ομάδας πριν την Σαββατιάτικη αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της Τούμπας. Πέρα από τις ασκήσεις φυσικής κατάστασης το μενού περιελάμβανε ένα διαφορετικό, διευρυμένο κορόιδο το οποίο απόλαυσαν όλοι στον ΠΑΟΚ.

Ο Κροάτης τεχνικός στη σημερινή προπόνηση έδειξε για το πως σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα για την αναμέτρηση με τους Αρκάδες. Ο Τούντορ δείχνει να υπολογίζει στον Τέρι Αντόνις ακόμα και για βασικό στο ματς του Σαββάτου (27/2). Το σχήμα που προτιμήθηκε στις δοκιμές ήταν 3-4-1-2. Ο Βελλίδης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Χατζηισαϊας, Βίτορ και Τζαβέλλας. Ως φουλ μπακ οι Κίτσιου και πιθανότατα ο Κοροβέσης στο κέντρο οι Τσίμιροτ και Αντόνις. Μπροστά τους ο Πέλκας και στην κορυφή οι Μυστακίδης και Μακ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα