Συμφώνησαν ΠΑΟΚ και οργανωμένοι

Συμφώνησαν ΠΑΟΚ και οργανωμένοι

Συμφώνησαν ΠΑΟΚ και οργανωμένοι

Με την έγκριση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και των συνδέσμων ξεκίνησε η μεταφορά του μνημείων των αδικοχαμένων οπαδών στην περιοχή των Τεμπών από την εταιρία Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου.

Το μνημείο των αδικοχαμένων οπαδών του ΠΑΟΚ που βρίσκεται εδώ και 16 περίπου χρόνια στην περιοχή των Τεμπών θα μεταφερθεί σε άλλο σημείο της παλαιάς Εθνικής οδού λόγω της νέας χάραξης για την κατασκευή του νέου αυτοκινητοδρόμου. Η εταιρία Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου που έχει αναλάβει το έργο πήρε την άδεια τόσο της ΠΑΕ όσο και από τους συνδέσμους του ΠΑΟΚ για την μεταφορά του μνημείο σε μια απόσταση 600 μέτρων από την σημερινή του τοποθεσία.

Η υπεύθυνη επικοινωνίας της εταιρίας Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Ειρήνη Ζαβριδου μίλησε στο Gazzetta.gr για τις επαφές με τον ΠΑΟΚ, αλλά και το πότε θα ολοκληρωθούν οι εργασίες με την μεταφορά και τοποθέτηση του μνημείου στο νέο σημείο. «Καμία κίνηση δεν έχει γίνει αυθαίρετα χωρίς την έγκριση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Μιλήσαμε με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και στην συνέχεια το σωματείου με τους φιλάθλους και έχουμε και εγγράφως την έγκριση να μεταφέρουμε το μνημείο(μαρμάρινο και τα δύο εκκλησάκια) σε άλλο σημείο του δρόμου. Αυτό δεν θα είναι μακριά από την περιοχή, κοντά στα 600 μέτρα. Η χάραξη της καινούργιας Εθνική περνάει από σημείο όπου βρίσκεται τώρα το μνημείο. Η μεταφορά θα έχει ολοκληρωθεί στις αρχές της εβδομάδας. Μάλιστα η εταιρία θα αποκαταστήσει όποιες φθορές υπάρχουν στο μνημείο».

 

Best of internet