Λοκομοτίβ Μόσχας - Φενέρμπαχτσε 1-1

Gazzetta team
Λοκομοτίβ Μόσχας - Φενέρμπαχτσε 1-1

bet365

Η Φενέρμπαχτσε έφυγε με ισοπαλία 1-1 από τη Μόσχα και μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα, θα δώσει το παρών στους «16» του Europa League.

Το 2-0 του πρώτου αγώνα στην Πόλη έδινε ξεκάθαρο προβάδισμα στην Φενέρ. Η Λοκομοτίβ, όμως, κατάφερε να το κάνει δύσκολο για τους Τούρκους, που τελικά με γκολ του Τοπάλ στο 83' τη γλίτωσαν και έφυγαν από τη Μόσχα με την πρόκριση.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και έφτασαν στο γκολ στο 16'. Ή τουλάχιστον έτσι νόμιζαν. Ο Κασάεβ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως ο επόπτης σήκωσε λανθασμένα τη σημαία για οφσάιντ, με το 0-0 να παραμένει. Οι Ρώσοι συνέχιζαν να είναι πιο επιθετικοί, απείλησαν και πάλι με τον Κασάεβ στο 22', πριν έρθει η πρώτη καλή στιγμή για την Φενέρ με το μακρινό σουτ του Σεν. Ο Φερνάντες (27', 28') απείλησε ξανά σε δύο περιπτώσεις, πριν έρθει το γκολ που δικαιούταν η Λοκομοτίβ στο 45'. Η φάση ξεκίνησε από λάθος του τερματοφύλακα Φαμπιάνο, που έκανε στη συνέχεια και δεύτερο με την ασταθή απόκρουση στο σουτ του Κασάεβ, πριν έρθει ο Σαμέντοβ και κάνει το 1-0!

Το ματς δεν ήταν το ίδιο καλό στην επανάληψη, με τις φάσεις να είναι λιγότερες. Οι γηπεδούχοι είχαν και πάλι την πρωτοβουλία, όμως η πρώτη ευκαιρία ήρθε για τους φιλοξενούμενους στο 60', όταν ο Φαν Πέρσι με κεφαλιά από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ! Στο 71' οι Μοσχοβίτες έχασαν απίστευτη ευκαιρία να ισοφαρίσουν το σκορ του πρώτου αγώνα, όταν ο Σαμέντοβ δεν κατάφερε να σκοράρει από κοντά με διπλή προσπάθεια. Αρχικά, τον νίκησε ο Φαμπιάνο, ενώ στη συνέχεια έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ! Τελικά, η ομάδα του το πλήρωσε στο 83', όταν ο Τοπάλ με κεφαλιά προς τα πίσω έκανε το 1-1 μετά από κόρνερ του Καλντιρίμ.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα