Κλωναρίδης: «Ιδιαίτερο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ»

Κλωναρίδης: «Ιδιαίτερο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ»

Gazzetta team
Κλωναρίδης: «Ιδιαίτερο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ»

bet365

Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης επιστρέφει στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος της ΑΕΚ και θέλει να σκοράρει ξανά σε αθηναϊκό ντέρμπι, αυτή την φορά με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA ο Κλωναρίδης:

«Είναι ιδιαίτερο ματς για εμένα. Ξεκίνησα την καριέρα μου στην ΑΕΚ, μεγάλωσα σε αυτή την ομάδα. Είναι ένα ματς ανάμεσα σε δύο πολύ μεγάλες ομάδες και πάντα θα έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Στο ποδόσφαιρο μπορείς να παίξεις παντού. Αν πάρω την ευκαιρία μακάρι να σκοράρω σε ένα αθηναϊκό ντέρμπι, αυτή την φορά ως παίκτης του Παναθηναϊκού».

Για την ψυχολογία της ομάδας: «Είναι δύσκολο όταν προηγείσαι 2-0 και δεν νικάς. Είμαστε δυνατοί ψυχολογικά και πιστεύω πως την Κυριακή θα νικήσουμε».

Για τι θα κρίνει το ντέρμπι και την ΑΕΚ: «Όποια ομάδα πιστέψει περισσότερο στην νίκη θα κερδίσει. Ο προπονητής έχει ένα σχέδιο και με αυτό θα παίξουμε.Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα, είναι σε καλή κατάσταση και η εικόνα της είναι φυσικό επακόλουθο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα